Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Elítélitek Ezt?
Rossz szemmel néztek arra a csajra, aki fullra bejön neked, összejöttök, majd később közli, h az esküvőig nem fekszik le senkivel?? Várnátok rá vagy elhagynátok??
Egyáltalán manapság "érdemes" még ilyen "fogadalmakat" tenni, h szűz maradsz... ? köszi a válaszokat! 17L
nem ítélem el és nem ítélkezek senki felett mindenki azt csinál amit és ahogy akar
de, hogy én ilyen lánnyal nem kezdenék az biztos, nekem fontos a szex a másik testének megismerése és kényeztetése a szerelmeskedés, a testi vágyak a szerelem beteljesülése
A magam részéről elhagynám. És nem feltétlenül csak magam miatt.
Mert mi van ha nem, vagy rosszul működik közöttünk a szex? Mi van, ha ő napi 5ször kívánja, nekem meg elég heti 1szer? Összefoglalva: mi van, ha alapvető különbségek vannak szexuális igények/bevállalósság terén?
Nagyszerű lenne, ha ez majd csak esküvő után derülne ki...
Ha nagyon megfog, akkor megpróbálnám meggyőzni, hogy ez mekkora baromság. Ha nem tudom megértetni vele, vagy még eleve nem fogott meg annyira, hogy megérje, akkor elhagyom. Mindezt három okból:
1: aki nem érti, hogy a fizikai együttlét mennyire fontos része egy párkapcsolatnak, attól mégis mit várjak el? Aki kibírja mellettem évekig szex nélkül és képes engem is évekig kínozni holmi idejétmúlt szabályrendszer miatt, annak én nem is kellek valójában.
2: aki a manapság szükségét érzi, hogy felesleges, bigott, antik erkölcsök szerint hozza a döntéseit, azzal én sohasem fogom megtalálni a közös hangot, kár tehát erőltetni. Arról nem is beszélve, hogy az ilyen felfogást az ember MINDIG a családjából hozza, márpedig ott egyéb gondjaim is lesznek.
3: eleve nem vagyok hajlandó magam kitenni annak, hogy esetleg a házasságom első napján derüljön ki, hogy onnantól is kb gyermeknemzés céljából lesz szex, mert annyira nem passzolunk egymáshoz.
Összességében aki képes esetleg jó szex nélkül leélni az életét csak azért, mert ez a kamu erkölcsösség ad neki morális biztonságérzetet az egy idióta, már bocs. Fel kellene már fogni, hogy a szex nem az ördögtől való dolog, hanem az egyik legcsodálatosabb dolog, amiért élni lehet; kielégítő szex nélkül nincsen, ismétlem NINCSEN jó párkapcsolat!!!
"az ilyen lányt meg kell becsülni"
Magyarázd meg kérlek, miért is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!