Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti elítélitek a deszkás csajokat? Csak a nőies öltözködésű lányok tetszenek?
deszkás voltam aztán váltottam nőiesre (latex naci meg ilyenek) de aztán végül mégis a deszkás cuccokhoz tértem vissza. szerintem sokkal jobb ha megveszek havonta 2 drága deszkás ruhát mint sok szart a kínaiban ami "nőies"
van barátom, őt nem érdekli hogy mit veszek fel és szerintem azért hogy más pasik megbámuljanak/elismerjenek nem fogok eltérni attól ami nekem tetszik/jól érzem benne magam.
Szerintetek?
Hip hop rajongó vagyok, így alapvetően közel áll hozzám a deszkás stílus. Amit csajoknál is nagyon bírok! ;) Szal maradj ilyen! :)
"életművész"
Olyan legyél, ami neked tetszik. Ne az érdekeljen, amit mások gondolnak rólad. Majd lesz, illetve neked már van olyan, akinek így tetszel. Különben is veled legalább biztos lehet beszélgetni valamiről, és nem lehetsz cicababa.
Az osztályomba pl. majdnem mindenki farmerban jár, de én nem, mert az nekem kényelmetlen.
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!