Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjam meg hogy ne unjon meg?

Figyelt kérdés
a csajommal 4 hónapja vagyunk egyutt,de párkapcsolat terén tpasztalaltlanok vagyunk,igazából még nagyon nem is volt nekunk..én 22 o 20 éves..tudom fura,de ez van..most mintha egymásra találtunk volna..hétkozben egyszer találkozunk általában és péntek szombat délutánt és estét egyutt toltjuk..nálam alszik,egyutt alszunk,nagyon jól elvagyunk..csak mostanában egyre tobbszor ír nekem fb-on,és ez a mindennapos irogatás lehet hogy unalmassá válhat a számára..én természetesen orulok neki h írunk,mivel o falun lakik igy tényleg nem tudjuk megoldani mindenn pa,és ami azt illeti az tényleg nem lenne már egészséges..szóval ez a mindennapos irogatás nehogy ahhoz vezessen hogy elkonyvelje magában h megunja a fejem,vagy hasonlók..bocs hogyha marhaságoknak tunik amiket irok,de nem vagyok ezekben a dolgokban nagyon jártas :/ hanyagolni kellene az irkálást vagy ilyesmit?

2012. aug. 14. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Aranyosak vagytok :)

Szerintem nyugodtan irogassatok :) csak ne napi 24 oraba, mert akkor idegelei ki az embert a masik , csak amig jol esik :)sok szerencset :)

2012. aug. 14. 20:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Az írkálás miatt nem fog megunni téged. :) De akkor inkább Skype-on beszélgessetek, mert az olyan személyesebb, és még látjátok is egymást! És ez is ingyen van.

Amikor együtt vagytok, akkor ne csak otthon üljetek a 4 fal között, hanem menjetek kirándulni... nem muszáj olyan kirándulást szervezni, amihez kell pénz, falun biztos van egy közeli tó, vagy valami kiserdő.

Kezdjetek együtt valami újba, sport, vagy hobbi, nyelvtanulás, új sorozat. Ez is feldobhatja a kapcsolatot. :)

Te városban laksz, ő falun, ha nagy a város, akkor ott is sétálgathattok, nem azt mondom, hogy tanyasi, és életében nem látott város, de biztos tudsz ott neki valami újat mutatni, ami falun nincs :)

Ja, és egymással is ismerkedjetek. Beszélgessetek a kapcsolatotokról, egymásról, mindenki saját magáról, vicces kiskori történetek, szokások, stb... játszhattok olyat is, hogy az egyik fél tesz fel magáról egy kérdést, mindketten leírjátok egy lapra a választ, hogy ne lehessen csalni, aztán a végén megmutatjátok egymásnak. Ez vicces is lehet. :)

2012. aug. 14. 20:46
 3/4 A kérdező kommentje:
koszonom nagyon rendesek vagytok! :)igyekszem nem elcseszni,nagyon orulunk egymásnak,és mondja is hogy mennyire hiányzom neki,meg persze o is nekem,de hát a férfibuszkeség nem engedi hogy ezt sokszor hangoztassam..elfolytom,de azért néha megmondom hogy tudja :) szeretjuk egymást és ez már biztos :)
2012. aug. 14. 20:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik szeretitek egymást és nem hiszem hogy megunna csak azért mert sokat beszéltek, de arra figyelj oda hogy a semmiről ne beszélgessetek, kényszerből, mert az tényleg nem túl jó. Persze nem kell neki azt írni hogy nincs téma és lelépsz csak írd mondjuk azt hogy van egy kis dolgod, ha érzed hogy nincs már mit írnod neki :-)
2012. aug. 15. 03:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!