Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy oldjam meg az egészet?

Figyelt kérdés
szilveszterkor megcsaltam a barátomat egy jó barátjával, s ő is akarta és én is. én szakitani fogok a barátommal, mer kiderült hogy ő is megcsalt. de közben szeretnénk folytatni a dolgokat azzal akivel megcsaltam a barátom. mit tegyek?
2012. jan. 12. 15:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak én nem vágom, hogy hol itt a bibi? Te megcsaltad, ő megcsalt, szakítotok. Jött új pasi vele leszel. Persze az lehet, hogy az akivel megcsaltad a volt pasid nem akar majd, olyan "mivan ha velem is ezt teszi majd" alapon, de ez majd kiderül. Nem vágom a problémát...
2012. jan. 12. 16:05
 2/8 A kérdező kommentje:
jó ötlet ha egy jó haverjával jövök össze?
2012. jan. 12. 16:06
 3/8 zseni001 ***** válasza:
Családi melodráma, elég könnyen toljátok ezt a megcsalásos dolgot...
2012. jan. 12. 16:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem igazán szerencsés helyzet, mert esetleg többet látod az exed, köztük is változhat a viszony... érdekes lesz mindenesetre...
2012. jan. 12. 16:08
 5/8 zseni001 ***** válasza:
Ezen rágod magad? Azon kéne, hogy megcsaltad...
2012. jan. 12. 16:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Megcsaltál Karennel, Dorisszal, Melissával. Ezt még elnéztem, de hogy tehetted a legjobb barátnőmmel Kimmel. Kettőnk között mindennek vége!
2012. jan. 12. 16:09
 7/8 anonim ***** válasza:

szakítasz a barátoddal

összejössz a szilveszteri bránermájszterral.

2012. jan. 12. 16:12
 8/8 anonim ***** válasza:

így van ahogy az előttem szólók is mondják!

A párod haverja és??? Annyira nagy haver nem lehetett ezek szerint...

Megcsaltátok egymást. Neked is jó volt neki is ennyi.

Mire várnál min gondolkodnál még? a haverja és? Most meg a te párod lesz! Te egyedül maradsz majd a párod meg éli majd a kis világi életét azzal a másik csajjal?

Hagyjad máár. GYERE ÖSSZE A SZILVESZTERI PASIVAL ENNYI!

Tudnád szeretni? igen! akkor meg?

27/f

2012. jan. 12. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!