Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek lehet probléma a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet probléma a kapcsolatunkban az, hogy a barátnőm nem tud főzni?

Figyelt kérdés
23 évesek vagyunk és a barátnőm nem tud főzni, pedig már azt tervezzük, hogy összeköltözünk.
2012. aug. 14. 17:00
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, én is ilyesmit írtam.

Különben, hogy mondjak neked valamit: nekem akadt volna, aki el tudna tartani, de kösz, nem kellett. Eszem ágában sem volt feladni a munkámat (amit szerencsére szeretek), és nem azért tanultam majd tíz évig (munka mellett is!), hogy aztán otthon főzőcskézzek.

Nem csak a karrier a fő, szeretnék gyereket, és tényleg egyenlően van nálunk megosztva a házimunka- de még arra is figyeltem, hogy nehogy valami nálam nagyságrendekkel többet kereső fiút fogjak ki (mostani jól keres, de nálam picit kevesebbet), aki majd szépen a fejemhez vágja, hogy ő hozza haza a több pénzt, tehát ő "diktál".

2012. aug. 14. 17:37
 12/29 anonim ***** válasza:
Mért lenne baj? Akkor probléma, ha esetleg nem is akar főzni. Majd együtt főztök és megtanul. Nem kell ezen problémázni. Már nem azt a világot éljük, hogy a férj elmegy dolgozni, az asszony meg otthon vezeti a háztartást. Egy férfi is meg tud bármit csinálni, ha akar. Nőknek sincs már manapság több szabadideje. :)
2012. aug. 14. 17:56
 13/29 anonim ***** válasza:

Látom lepontoztátok a "hagyományápolót". :D

Én nem tettem volna, pedig ua. a nő vagyok, aki nem tud (és nem akar) főzni, és ki is fejtettem, hogy áll nálunk a dolog.

Viszont eszembe jutott nagymamám, aki eszméletlen sokat dolgozott "háztartásbeliként" és mesterszakácsokat megszégyenítő ügyességgel főzött! :)

A férje (nagypapám) is eszméletlen sokat dolgozott, de minden tiszteletem az övék! Mert nagypapától sosem lehetett azt hallani, hogy "főzz nekem asszony!"- csak azt, hogy "csodás volt, köszönöm!" és mindezt a legnagyobb TISZTELETTEL ejtette ki a száján. :)

Mellesleg nagymamám nagyon értelmes asszony volt, könyvtárnyi könyvet gyűjtött-olvasott össze, kitűnővel végezte az általánost (csak vidéken nőtt fel, és akkor ott nem volt szokás a lányokat továbbtanulni adni).

Így alakult, hogy szívesen főzött egész életében, de tényleg (és ezt őszintén írom!) soha nem "házicselédként" tette. Ehhez persze kellett egy jó férj is.

(De én még ezt a tényleg gyönyörű példát látva sem vállalnám, hogy "csak" háztartásbeli legyek!)

2012. aug. 14. 18:12
 14/29 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Nekem is volt aki eltartott, de azt sem akarta hogy főzzek, eljártunk étterembe. Meg eddig nem is nagyon voltam rászorulva hogy főzzek. Mindig azt mondtam magamnak, majd ha gyerekem lesz, ráérek főzni, mert neki mégiscsak olyat adnék amiben tudom is hogy mi van. Igaz még nem mostanában fog szilárd ételt enni, de nem árt gyakorolni elötte. Persze ha majd visszamegyek dolgozni, nyilván megosztjuk jobban a házimunkát, de kozmetikus vagyok így be tudom osztani nagyjából a munkaidőmet úgy, hogy a családot is etetni tudjam :-) De amíg a kórházban leszek szüléskor meg hazamegyek, az első napokban a párom is tud főzni, mert szerencsére annyira nem suta :-)
2012. aug. 14. 18:21
 15/29 anonim ***** válasza:
valaki azt írta, mehetek a mezőre ökröket hajtani! Na, pont ilyeneket hajtok!
2012. aug. 14. 19:10
 16/29 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudom, hogy köztetek ez konfliktus lesz e.

Ha szereted a házias ízeket akkor talán. Vagy ha nem keresel jól és mindig rendelni kéne ha nem szendvicset akarsz enni akkor is baj lehet.

Az én férjem imádja a főztöm, nekünk baba is van, neki muszáj főzni.

2012. aug. 14. 20:45
 17/29 okoska31 ***** válasza:
73%

nem tudom hányas szólított meg, de íme a válaszom rá:

el fogsz jutni odáig, hogy elkezdesz főzni. tudod mikor? amikor gyereked születik. két lehetőséged lesz: vagy a nagymamákkal főzetsz le előre, vagy elkezded megtanulni, mert a gyerekednek főzni fogsz.

márpedig akkor jobb nem a gyereken kísérletezni, hanem egy felnőttön - na, ez lehet a pasid:)

egyébként meg a kérdés feltevéséből azt éreztem, hogy a kérdező szeretné, ha a párja főzne idővel - ezért IS fogalmaztam meg így a választ.

azt pedig a saját szememmel láttam, hogy a gyerekért egy igazi konyhai antitalentum, aki még a forralt vízhez is szakácskönyvet vett elő, elkezdett főzni, és idővel egészen jól belejött. (na, nem ő fog egy Dubarry pulykaszeletet összedobni, de azért tud már vmit.)

2012. aug. 14. 22:10
 18/29 okoska31 ***** válasza:

és egyébként azt is írtam, hogy lehet együtt is főzni.

azt, hogy a férfiak is főzhetnek a saját családomban tapasztaltam - szüleimnél apu áll a konyhában, anyu csak kuktáskodik.:)

2012. aug. 14. 22:11
 19/29 anonim ***** válasza:

okoska31: Jogos. Korrekt. :) A gyerekért még ezt is!:D

De addig jól megvagyunk így (a párom főz)- "utána" is ő fog, mivel nagyságrendekkel jobban szereti, jobban megy neki. :)

De nálunk is több példa van erre a családban- és jó példák. :)

2012. aug. 15. 08:32
 20/29 Golan Trevize ***** válasza:

Amelyik nő nem tud főzni, az hogy fogja majd etetni a gyerekeket?

Az ilyen max. szeretőnek jó, de feleségnek nem.

2012. aug. 15. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!