Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs különösebb probléma a kapcsolatunkban, mondhatni ideális, viszont néha úgy érzem, hogy a párom elbízza magát, valami tipp amivel kicsit felrázhatom? Bántani nem akarom, nagyon szeretjük egymást. 20 éves lány
Ez mit jelent nálad, hogy néha elbízza magát?
Olyankor mit csinál? Vagy mi történik?
És az miért baj? Nem vagy neki biztosan? Te nem azt akarod, hogy egymásnak biztosan ott legyetek?
Miért kéne egy társat rázogatni, HA és AMENNYIBEN a kapcsolat mondhatni ideális?
Ez valami női alapprogram? a társunk nyúzgálása?
.........
Vagy inkább az a baj, hogy nem udvarol eleget? nem viselkedik kedvesen veled? Mások előtt a tulajdonának tekint? A szexet csak elveszi tőled? Soha nem csinál veled közös programot? Elfelejti a névnapodat?
(Én ilyesmikre gondoltam, mikor a kérdést feltetted, de hát nem akarsz semmit sem írni, hogy mi az igazi bajod??)
33F
Gondoltam, hogy ez valami női lelki dolog.
Komolyan mondom, boldog ember vagy! Vetesd el magad vele! :)
Majd gondolkozom azért, hátha eszembe jut valami, de nehéz, mert pasi vok! :)
33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!