Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ottalvós-szülős probléma....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ottalvós-szülős probléma. Szülők tudnának segíteni? Persze más válaszát is szívesen fogadom!

Figyelt kérdés

Szóval, 17 vagyok, kb másfél éve vagyunk együtt barátommal. Szüleim nagyon jól kijönnek vele, kedvelik. Egy gond van csak; anya ottalvós-komplexusa. Nehéz ezt elmagyarázni, de soha nem engedi hogy ott aludjak valakinél, azt még csak-csak hogy valaki itt nálam (történetesen csak a legjobb barátnőm akit pelenkás kora óta ismerek), de ami még ennél s jobban zavar hogy nem ad rá magyarázatot. Ha kérdezem, akkor "csak, azt akarom, hogy itthon aludj", apám meg nem mond soha semmit "neki mindegy". Végüls anya még nagyjából el is fogadta a dolgot, úgy, hogy "de csak ha nem 1 szobában alszotok".

Szeretném hogy a barátom itt aludhasson nálunk, amúgy se lakik közel, elég sokat spórolnánk a dolgon.

Nyilván logikus lenne hogy attól fél hogy lefekszünk, de csak rájöhetett már, hogy ez bizony már jópárszor megtörtént... szexről soha nem beszélgettünk, nem is igazán akaródzik (ha mégis ilyesmire kerül sor, nkább eltereli a témát), szerintem úgy gondolja hogy ez az én ügyem. De akkor miért húzódzkodik ennyire mégis a dologtól?

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat, ugyanis magamtól nem tudok mit kezdeni a dologgal... j és bocs a sok dumáért :$ :D

2012. aug. 12. 21:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Szedd össze minden bátorságodat, s vedd át azt a szerepet amit neki kellene.

Ültesd le, hogy beszélni akarsz vele, s ne lehessen kibúvót keresnie. Ne vádaskodj, ne hozz fel régi sérelmeket semmi ilyet. Tárgyilagosan beszélj vele a szexről. Mond el amit te már tudsz a védekezésről, s hogy hogyan állsz a dologhoz. Mond el, hogy már nem vagy szűz (de ezt ne az elején!;) Mond el, hogy tudod mi az a védekezés, s mi az, hogy nem-kívánt-terhesség. S valóban nem kívánsz ilyet. S a végén meséld el, hogy a barátoddal szeretitek egymást, s ha itt alszik nem az a cél, hogy egész éjszaka szexeljetek, úgy, hogy ők járkálhatnak az ajtó előtt, de egyszerűen jó érzés ha együtt aludhattok. S nem kell erről titkolózni.

Ne parázz ezen, fel kell nőnöd a feladathoz ha már együtt akarsz a sráccal aludni.

Sok sikert!

2012. aug. 12. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Meglehet tart a szomszédoktól, stb., hogy meglátják az esküvőd előtti ott alvó srácot...

Mindenképp kérdezz rá telibe!

2012. aug. 12. 21:32
 3/5 Kleo25 ***** válasza:
Nagyon félthet anyukád ami nem gond lehet nem akarja felfogni azt hogy te már felnőttél és nem vagy már kislány, sajna ebben nem nagyon tudok segíteni, mert az én anyukám nagyon szabad felfogású és mindenről lehet vele beszélni.
2012. aug. 12. 21:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! ^^ Ugyan még mindig nagyon parázok tőle, de igazatok van hogy előbb-utóbb muszáj lesz megbeszélni, ha kényelmetlen is... de ha ne azzal kezdjem hogy nem vagyok szűz, akkor mivel? Nem tudom hogyan kezdjek neki..
2012. aug. 12. 21:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát kérdezd meg anyudtól hogy miért nem szeretné hogy a barátoddal aludj. Térj rá bátran a szex témára, biztosítsd róla hogy nem a tipikus felelőtlen tinilány vagy, és hogy spórolnátok is a dologgal mert messze lakik a barátod. Nemsokára én is anyuka leszek, igaz nekem könnyebb dolgom lesz egy fiúval, de biztosan én is félteni fogom mert ez az anyák dolga :-)
2012. aug. 13. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!