Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez a félelmem? :S

Figyelt kérdés

1 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel,igazából úgy érzem Ő a nagy Ő.Nagyon szeretjük egymást tényleg,mindent megtennénk egymásért...Mégis attól félek,hogy elveszítem.:( Mind a kettőnknek ez az első komoly kapcsolata.Normális az ettől való félelmem?Mivel nyugtassam meg magam? :(

19/F 16/L

2009. júl. 22. 07:53
 1/3 anonim válasza:
100%

szia

Én is hasonló képpen vagyok ezzel annyi külömbséggel hogy én 3 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel. Igen mi is kezdettől fogva megteszünk mindent egymásért. Sajnos nyáron is sokat kell tanulnom (előre hozoztt érettségi), de ő ezt simán megérti mert neki is kellett (egy évvel idősebb)

Én is nagyon féltem, mert ő meg megy egyetemre és hát ott rengeteg felé elcsábulhat, de végig gondoltam a helyzetet.

1 ugyebár nagyon szeret, mindennap hív beszélünk találkozunk, keresi a társaságom.

2 ha elmegy nem lesz ideje más palira mert hétközben tanul hétvégén meg örül ha velem van.

3 megcsalni nem fog se becsapni mert nagyon lelkiismeretes.

4 spontán meggondolhatja magát és azt mondja hogy, na én már nem szeretlek...

Hát ekkor max összedől a világ...:S

Ilyenkor beszélni kell a fejével :D meg kell tőle kérdezni, hogy "és szerinted jó lesz majd más fiúhoz odabújni ? mással csókolózni? mással....? csak egy picit kell a lelkére beszélni.

Ha felfogja amit mondasz akkor veled marad és bocsánatot kér, ha nem akkor hagyd a fenébe nem ő az igazi csak annak látszik.

egyébként meg ha mindíg keres-kutat utánad, és nem kapod hazugságon akkor nem lesz baj.

egyébként még akkor tudod megtartani igazán hogyha olyan dolgokat csinálsz nála amit eddig más pali még nem tett meg. (virágküldés, csónakázás, naplemente, étterem vacsora) LÉGY ROMANTIKUS!!!!

SOK SIKERT :D;)

2009. júl. 22. 09:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem normális, főleg mivel még csak 1 hónapja vagytok együtt. Meg fogod fojtani ezzel... Úgyhogy vigyázz ezzel a túlzott aggodalmaskodással. Aranyos, hogy már most ennyire szereted, az én barátom is ilyen volt már két hét után is :) De ha megengeded, adok pár tanácsot. Én is ugyanannyira szerettem már akkor is a barátomat, mint ő engem (talán már szerelmes is voltam akkor), de én akkor voltam túl pár nagy csalódáson, meg én 15 éves voltam, amikor elkezdtünk járni. Egy 15-16 éves lány pedig nem biztos, hogy elsőre felfogja, hogy mit jelent az, hogy igazi, és hogy a későbbiekben házasság. Én egy kicsit megriadtam ettől, de szerencsére mindent megbeszélünk, így ezt is. Ma már úgy gondoljuk, hogy nagyon szeretjük egymást (minden lehetséges módon), és ha ez megmarad két-három év múlva is, akkor elkezdjük tervezgetni a jövőnket. Még csak másfél éve járunk, ki tudja, mit hoz a jövő. Szerintem 1 hónap után még ne dobálózzatok "örökké" és ehhez hasonló kifejezésekkel, mert ha mégsem alakul úgy, akkor nagy csalódás lesz az egész. Egy 17 éves lány vagyok, remélem, hogy valamennyire tudtam segíteni.

Ui.: félre ne értsd, nem az érzelmeiteket akartam megkérdőjelezni, de 16 évesen egy lány bármennyire is érettnek tűnik, érettnek érzi magát, ilyen témákban még biztosan nem az, én is voltam 16 éves lány, (nem is régen... :D) és utólag visszagondolva egy év alatt is sokat fejlődtem, változtam.

2009. júl. 22. 11:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezeket a nagyon hasznos válaszokat!:) Örök hála!:)
2009. júl. 23. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!