Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most hülye vagyok?

Figyelt kérdés
Lehetett volna már legalább 3 csajom, mégsem hajtottam rá egyikre sem, pedig ők benne lettek volna. Egyszer azt érzem, hogy szeretnék már járni valakivel, egyszer pedig azt, hogy nem állok rá még készen. Elég szarul érzem magam ettől, de nemtudom, hogy most bele-e vágjak egy kapcsolatba, ha még nem is akarom. 16/F

2012. aug. 13. 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Ostoba vagy, lánynak kellett volna szülessél.
2012. aug. 13. 14:24
 2/8 anonim válasza:
Ha nem akarod, akkor felesleges mert a csaj szivét töröd össze...várj egy olyanra akit tényleg szeretsz:)) persze ne túl sokáig..
 3/8 anonim ***** válasza:

"Elég szarul érzem magam ettől, de nemtudom, hogy most bele-e vágjak egy kapcsolatba, ha még nem is akarom."

Ha még nem akarod, semmiképp ne vágj bele. Csakis akkor, ha nem gondolkodsz majd ilyenen, hogy akarod-e vagy nem, egyszerűen csak akarod és kész :)

4/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha engem kérdezel ez bizony költői kérdés.
 5/8 anonim ***** válasza:
43%

16 vagy! Nem baj, ha nem tudod mit akarsz. Legyél azzal akit szeretsz! Pubertálódsz én is így éreztem magam. Nyugi, elmúlik és meg fogod tudni.

És, nem. Nem vagy ostoba! Se hülye.

2012. aug. 13. 14:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Hülyének nem mondanálak, csak hülyén döntöttél bizonyos helyzetekben. Ha lányok benne lettek volna és te se lettél volna a dolog ellenére, akkor sajnálhatod. Egyébként az igazi szerelem nem készen állok rá/ nem állok rá készen döntésekről szól. Az igazi szerelemben ilyen meg sem fordul az ember fejében.
2012. aug. 13. 16:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Fhuu Bassz*us ...csak nekem tűnik fel hogy nem tud jól írni???-.-'''

Bele-e vágjak...

Talán bele vagjak -e????

Figyeltél volna a magyar órákon -.-"

2012. aug. 13. 22:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Ezer bocsánat tanárnéni :)
2012. aug. 13. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!