Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én vagyok a hülye?

Figyelt kérdés

Üdv!

Ma reggel kaptam ezt az sms-t a barátnőmtől "Szia kicsim nagyon sajnalom de lefekudtam massal"

És most elmentem hozzá,hogy mégis mi ez az üzenet,és azt mondja,hogy teljesen igaz,és a legjobb haverommal csalt meg.

Ok:Mivel én Egyetemre járok (áok) és elég sokat kell készüljek van,hogy napi 14-15órát tanulok iskola után,és általában heti kétszer-háromszor szoktam vele találkozni valamikor többször,de be is szokott jönni az Egyetemre,és azt mondja,hogy azért tette meg mert nem törődtem vele...:(

És én meg csak pislogtam,de nem tudta volna ezt elmondani előtte. De azt mondja,nagyon szeret,és nem akar elveszteni ,mondtam neki,hogy vége és most hazaértem hív az anyja,hogy begyógyszerezte magát a lánya.

De nem megyek be hozzá mert nem érdekel,és mindenki azt mondja,hogy bocsássak meg neki,de tuti hogy nem fog ez így menni.Szerintetek?

Elég jól kezdődik a napom :(

2012. aug. 7. 08:05
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
70%
Egyértelmű, hogy ne bocsáss meg neki, úgyértem megbocsáthatsz neki, de ne folytasd vele a kapcsolatot. Amit művel a gyógyszerezéssel az a legszánalmasabb dolog, érzelmi zsarolás. A legundorítóbb pedig az, hogy ehhez még mások is aszisztálnak. Téged csalnak meg, aláz meg és még te fogadd vissza, és megint körülötte forog minden. Szarnák magasról a fejére.
2012. aug. 7. 08:09
 2/34 anonim ***** válasza:
Nyáron napi 14-15 órát tanulsz ? Az a kemény.
 3/34 anonim ***** válasza:
12%
Ha begyógyszerezte magát akkor tuti nagyon megbánta és szeret. Én elég hűség párti vagyok és ha megcsal a csajom ejtem, de ebben a szituban még én is bemennék hozzá és adnék neki még egy esélyt. Ne legyél már érzéketlen p*csfej... Aztán beszéljétek meg hogy neki hogy lenne jobb miben érezte a nem törődést és rakjátok rendbe a dolgaitok! 22/F
 4/34 anonim ***** válasza:
84%
Amit tesz, az érzelmi zsarolás. Ha most engedsz neki, mindig meg fogja tenni, ha akar valamit. Hagyd a fenébe, találsz jobbat!
 5/34 A kérdező kommentje:

# 2/3

Ez általában suli idő alatt van!De így is sokat kell tanuljak szorgalmi időben! :S

2012. aug. 7. 08:11
 6/34 anonim ***** válasza:
3%
Az érzelmi zsarolás az ha fenyegetőzik, hogy öngyilkos lesz ha elhagyja. Ha gyógyszert vesz be azzal már kockáztatja hogy bele is halhat szóval ki ne találjátok hogy ez érzelmi zsarolás... Az ember elkeseredettségébe teszi meg nem pedig azért hogy hátha túlélem és akkor jó ürügy lesz a békülésre... zsarolás akkor hogyha csak emlegeti és nem teszi meg de az igencsak más tészta. bár nagyon nem is szeretheted ha kórházba kerül és nem mész be hozzá... 22/F
2012. aug. 7. 08:12
 7/34 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom,megbocsájtok neki,de már nem lesz köztünk semmi! Vége,most tök szarul érzem mag..:(
2012. aug. 7. 08:13
 8/34 anonim ***** válasza:
93%
Hatos válaszoló: szóval ő bármit megtehet következmények nélkül ha utána begyógyszerezi magát? Felnőtt ember, nem képes vállalni a tetteinek a következményét. Ha a törvény ellen sértek, és bebizonyíják ezt akkor nem foglalkoznak azzal, hogy begyógyszerezem magam-e vagy sem. Nem a legjobb hasonlat, de abból a szempontbúl igen, hogy ennyi évesen ideje lenne megtanulni vállalni a SAJÁT döntései után a következményeket. A begyógyszerezés gyávaság, önsajnálat, gyerekes jellem. Hát én ilyennel már szóba sem állnék.
2012. aug. 7. 08:16
 9/34 A kérdező kommentje:
Igazad van!
2012. aug. 7. 08:17
 10/34 anonim ***** válasza:

elég komoly ellentmondás, h mit ír sms-ben utána meg krízis osztály. az sms után találkoztatok, de ezek után nem mész hozzá.

lehet, h ennek kapcsolatnak nem az sms és a gyógyszer miatt van vége. ?

2012. aug. 7. 08:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!