Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon hülye ötlet lenne?

Figyelt kérdés
Barátom (18) hamarosan kiköltözik külföldre.. Én (14) nagyon szeretnék vele együt maradni mert úgy érzem, hogy nekem ő az igazi, aki megért, aki elfogad olyannak amilyen vagyok, és aki ennyi odő után még nem utálta meg a brozalmas személyiségemet, sőt szereti azt. Szóval, nagyon nem szeretnénk szakítani de úgy biztos, hogy nem menne a kapcsolat, hogy max 1-2 naponta beszélnénk pár órát szakadzva skypeon vagy telefonon.. Nekünk kell a fizikai találkozás, hogy ott legyünk egymásnak. Gondolom midnenki éte, Szóval nagyon hülye ötlte lenne, hogy ha befejezem az általánost, akkor ott külföldön mennék továbbtanulni? Persze addig még sok víz lefolyik a Dunán, meg ilyesmi, de ha addig az ideig is ugyanilyen marad a kapcsolatunk akkor is nagyon merész dolog lenne az ilyesmi? Megy egyáltalán lehetne? Vagy van ez ellen valami törvény vagy ilyesmi? Segítsetek kérlek, tanácsokra lenne szükségem. Köszi.:)
2012. jún. 27. 23:24
 1/10 A kérdező kommentje:
* Gondolom mindenki érti *
2012. jún. 27. 23:26
 2/10 anonim ***** válasza:

"Nagyon hülye ötlet lenne?"

Igen az. Valószínűleg alig ismered, így külföldre kimenni nem lenne értelme. Csak ezért értelmetlen lenne külföldre menni. Keress mást.

Egyáltalán miből állt a kapcsolatotok eddig?

2012. jún. 27. 23:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy kiköltözz, szerintem nem kapnál engedélyt az államtól ahova mennétek, még ha 18 éves lennél akkor de még kiskorú vagyok, nagyon kevés az esély, hogy kiengednének, na meg a szüleid engedélye is kéne hozzá.
2012. jún. 27. 23:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Igen, hülye ötlet!!!!

Ilyen fiatalon nem építheted az életed egy kapcsolatra pl mi van ha szakítotok akkor haza jössz???

Fiatalkorúként nem is tudom, hogy lehet-e egyedül kimenned (szerintem nem). Mindenesetre a szüleid nem hiszem, hogy örülnének és támogatnák.

2012. jún. 27. 23:31
 5/10 A kérdező kommentje:

Nagyon rég óta ismerem.

Szüleim megengednék, nagyon sok könyörgés után beleegyeznének...:)

2012. jún. 27. 23:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs és le is pontozhatsz, de ha ezt a szüleid megengedik akkor nagyon felelőtlenek. Vagy te vagy az elkényeztetett kicsi lányuk és ugranak minden szavadra vagy csak szimplán leszarják mi lesz veled külföldön egy kb idegennel.
2012. jún. 27. 23:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Ne menny!

Eszméletlen hülyeség 14 évesen kimenni, gondold már át a dolgokat felnőtt fejjel. Abban a suliba menny ami megadja azt a képzést amivel szeretnél foglalkozni. Tiszta jó szándékból mondom, ha esetleg ne adj isten szakítotok akkor nagyon megbánod.

HÜLYE ÖTLET!! NE CSINÁLD!!

2012. jún. 27. 23:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ne menj.
2012. jún. 27. 23:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Godolkozz: ki tartana el kint? A barátod? És ha neki nem feltétlen ugyanazok az érzései, akkor mi lesz? Vagy ha esetleg neki nem jön össze kint. Most még szeret, de gondoltál már arra, hogy ezzel mennyire kiszolgáltatott lennél felé? És mindezt 14 évesen. Ne vedd sértésnek, de ennyi idősen még nem tudsz reális döntést hozni szerelemmel kapcsolatos ügyben.
2012. jún. 28. 00:14
 10/10 A kérdező kommentje:
A másik az, amiért kimennék, hogy ott van olyan iskola amilyenbe én szeretnék menni. Magyarországon olyan nincs. És ha nem is a barátommal, akkor egyedül de én mindenféleképpen ki szeretnék menni, és ott szeretnék továbbtanulni, mert nagyon régóta van egy álmom, amit csak ott fogok tudni megvalósítani, itthon nem.
2012. júl. 7. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!