Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vannak ilyen hülye lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ilyen hülye lányok?

Figyelt kérdés

A haverom nemrég mesélte, hogyha a barátnőjének ad egy pofont akkor később a barátnője kér bocsánatot TŐLE mert úgy gondolja, hogy biztos valamit rosszul csinált és ezért kapta a pofont.

És ezután mindent megtesz, hogy a haverom kedvében járjon.

Hol lehet ilyen lányokat találni?

2012. aug. 9. 11:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Elmegyógyban.
2012. aug. 9. 11:38
 2/13 anonim ***** válasza:
Te most olyan lányt keresel, akit kedved szerint ütögethetsz, de megbocsátja és lesi minden óhajod-sóhajod? Arra várhatsz...
2012. aug. 9. 11:39
 3/13 Mókusgyilkos ***** válasza:
90%

biztos szereti a csaj a szadomazot :D am azért mert

A: a haverod pénzes

B: a csaj 1 qrva

C: ennyire bele van esve és mellesleg hülye is.

2012. aug. 9. 11:41
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
a haverodat jól megkéne p*csázni! meg téged is, a hülye kérdésed miatt!
2012. aug. 9. 11:44
 5/13 anonim ***** válasza:
89%

Na, neked is jó fej haverod van...

Primitívek lehettek mindketten. Persze a lány is.

2012. aug. 9. 11:45
 6/13 Tony ***** válasza:
hany eves vagy?
2012. aug. 9. 11:56
 7/13 anonim ***** válasza:
77%

szánalmas hímsoviniszta haverod van...nem ember aki pofozgat /ver egy lányt/nőt....

N22

2012. aug. 9. 12:13
 8/13 anonim ***** válasza:

Volt egy barátom akinek az volt a vicce, hogy ütögette az arcom nem olyan nagyon, de nagyon idegesített és nekem senki ne ütögesse a fejem. Mondtam neki hagyd abba! Semmi... csinálta tovább. Szóltam neki párszor aztán fejen vágtam úgy istenesen. Erre még neki állt feljebb, hogy ezt ne csináljam még egyszer! Én szóltam neki, hogy vagyok baba akivel azt csinál amit akar. Ha ő megbántott, én is tudtam hol a gyenge pontja.

Szedd fel a haverod nőjét ha ilyen hülye kell neked! Arról már úgy is tudod, hogy biztosan az.

2012. aug. 9. 12:51
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
verd el Istenesen jobban mint a haverod hátha akkor átszegül hozzád
2012. aug. 9. 13:26
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg ilyen csaj van. A környezetemben is. Veri a pasija, de nem hagyja el, sőt továbbra is kedves aranyos vele, mindent megtesz. A másikat orrba-szájba csalja és még a csaj könyörög a pasinak... Eszem-faszom megáll!
2012. aug. 9. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!