Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy hülye kérdés, de milyenek azok a lányok, akár kinézetre stb. akik már "kiégtek"?
a fogalmával tisztában vagyok:)
csak hogy látszódik-e rajtuk, ha igen miből, hogy stb.
Háth kedves kérdező remélem elolvasod még amit írok!
Nem mindenkinél látszik külsőleg. Van akinek a lelke ég ki, nem tud szeretni, perzse a szexet stb élvezi.. De a lelke amolyan nulla a férfiakkal. Szerencsére az idő begyógyítja.
Akkor van a másik eset, mikor látszik a külsőn hogy kiéget.
Életstílusából adódóan pia, fű, stb a hoszabb és tetemesebb fogyasztáasa miatt kora öreggé válik, most persze ez nem tény de van akire igaz. Főleg az arcát ha megnézed, nagyon lehet látni, mondhatni mi köze van a szexhez? Annyi hogy pont az ilyen lányok élnek elég kacifántos életet...
Nekem volt egy barátnőm, akit pont a sűrüjéből sikerült kihalászni. 16 volt én akkor 20 és ugymond mellém illő volt, [testileg] De aztán rájöttem hogy valami nem kóser, mert aki vedel hetente 4x és 2 hetente 3g füvet elmyom azon látszik... Most konkrét vonásokat nem tok írni mert eggyénenként változó de mindenesetre valahogy nem átlagos.
És pont ez ami feltünik az embernek.. Egyébként szép arca volt az exemnek, még akkor, de féktelen duhajkodás meglátszik, tehát gyakorlatilag 14-18 éves koráig keményen piál(t) füvez(ett). Láttam róla képeket, most azonban meglátszik, de istenesen...
22:59-vagyok.
óó dehogynem, vannak... és utóbbi időben egyre fiatalabbak kezdik ezt csinálni. Persze smink, meg stb is öregíti az embert, de nem lehet altakarni az életvitel. És én nem Ribancozok, ugyanis 6 hónapig voltam együtt egy ribivel. Próbáltam kicsit irányítani hogy nem kéne, nem érdekelte. Mennyit agódtam, meg mennyit idegeskedtem ezen. Ma is kiráz a hideg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!