Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja csak más nyelven hogy szeret?
Figyelt kérdés
elég érdekes mert a barátom már kétszer mondta hogy szeret, igaz nem magyarul hanem francia, német, orosz vagy angol nyelven. elég hülyén hangzik de nem értem miért mondja így és nem mondja ki akkor hogy szeret. arra is gondoltam hogy hülyéskedik. szerintetek?2012. aug. 13. 14:18
1/10 A kérdező kommentje:
ja és nem tizenévesek vagyunk
2012. aug. 13. 14:19
2/10 anonim válasza:
Azért mert magyarul nagyobb súlya van ennek az egésznek. Énsem szoktam hamar kimondani hogy szeretlek, inkább nem mondok semmit. Mond neki, hogy ne f*szoskodjon már, mondja ki hogy Szeretlek.
21/L
3/10 Golan Trevize válasza:
Most akkor milyen nyelveken is mondta?
4/10 anonim válasza:
Nem tizenévesek?? Akkor kilenc? :P
5/10 anonim válasza:
Most komolyan ez a bajod?:D Véleményem szerint nem szavakkal kell kifejezni, hanem tettekkel... Barátom is néha más nyelven mondja a szeretlek szót, na és? :D Már van saját "alkotása" : Láv júúú bébi, tiszta szívembőőől - és ezt szinte énekelve, nekem akkor is jól esik :) ... 19/L (több 2 év kapcsolat)
6/10 A kérdező kommentje:
ez is már 2+ éves dolog. csak olyan vicces ez
2012. aug. 13. 14:30
7/10 anonim válasza:
Szerintem nem vicces, inkább aranyos :) Csak te fogod fel rosszul. Vágd rá hogy mí tú vagy ich auch stb. és öleld át szorosan :D
8/10 anonim válasza:
kétszer mondta hogy szeret, igaz nem magyarul hanem francia, német, orosz vagy angol
2x mondta, de már 5 nyelven? tud valamit a srác:D
10/10 anonim válasza:
több, mint 2 éve vagytok együtt és csak 2x mondta, hogy szeret?? ez itt a baj, nem az, hogy más nyelven mondta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!