Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat? Más nyelven?
Figyelt kérdés
Német nemzetiségű faluban lakok, és találkoztam egy német sráccal. Nagyon megtetszett nekem, és én is neki. Megértem, mivel 3 éves korom óta tanulom a németet. 15 éves vagyok. Szerintetek menne egy olyan távkapcsolat amiben minden évben látnám : nyáron, ősszel, télen és tavasszal?2012. aug. 12. 22:57
2/10 anonim válasza:
De, szerintem ha ő is akarja, akkor menne. ;)
3/10 anonim válasza:
Nem, de nem a nyelv miatt. A távkapcsolatnak eleve semmi értelme.
6/10 anonim válasza:
jaaa mégsem...csak az ország különbözik
7/10 A kérdező kommentje:
Ja és azt elfelejtettem, hogy van egy másik is,és neki is tetszem, de ő 20 éves. És hát mind a 2 nagyon helyes és jófej, de a 20 évest jobban megértem. Most mi legyen?:c
2012. aug. 12. 23:01
9/10 anonim válasza:
Mekkora a távolság? Mennyi ideig látjátok (vagy épp nem látjátok egymást)??? Mert a távkapcsolat mindenkinek más távolságot jelent. Nekem momentán a 300km nél kezdődik a távkapcsolat. Autóval ez sem távolság, csak az utazási idő miatt... Szóval ...??
10/10 A kérdező kommentje:
Hát amikor itt van magyarországon, akkor kb. 50 méter van köztünk :D De amikor németben. Akkor ő Münchenben van, én pedig Tolna Megyében. Hát. A szünetekben látnám őt. De ma este pölö : Hazakísért, megfogta a kezem, megölelt, megfogta a derekam, és ezt mondta : Guten Nacht. :) Szóval. Neki lehet hogy nem lenne baj a távolság.
2012. aug. 12. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!