Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bmx-es pasiknak milyen stílusú csajok jönnek be?
Igen, a pasi szó szerintem sem a legmegfelelőbb, de most itt rohadtul nem lényeges ez.
Szerintem a deszkás. Bár az ilyen mű májer bmx-eseknek mind1, csak "fénylen".
Nem hinném viszont, hogy ha egy lány beáll közéjük fiúsként aposztrofálva magát, akkor annak több esélye lenne, mint azoknak akik csapatostul üldögélnek a "pálya" mellett és lesik őket...
"Próbálnál csak meg egy egyszerű bunny-hopot ,egyszer elesnél rögtön kiderülne ki is az igazi férfi..."
Mégis milyen férfi az aki nem BUNNY HOP -ozik állandóan? Nekik is vannak érzéseik tudod? Nem gyökerek tudod? Esnél el egyszer fél méter magasból egy mini biciklin meglátnád ki az igazi férfi :,(((((((((
Ez osztás :D
Egyébként nekem a bmxekről mindig az a kis bohóc bicikli jut eszembe amivel a bohócok szoktak a cirkuszba tekerni :D
Én is ismerek egy két ilyen srácot és tök vicces hogy van aki például egész normális de felvesz egy lila feszülős nadrágot, xxxxxxxxxxs-es felsőt és azon a mini izén teker amikor ráadásul két méter magas na neee. Az ilyen azért kizárja a pasi jelzőt... Kimeríti az éretlenség fogalmát. No meg fültágesz jeeee de menő meg fullcap , alig tömegcikk mindez.
Nincs bajom amúgy ,de komolyan a dologgal , csak ha már a téma erre terelődött... Szívesebben éltem volna a 80as években ahol gördeszkáztak a srácok. Na abba látok fantáziát és az tényleg olcsó "technikai sport" volt. Egyébként a bmx sem túl olcsó hallottam hogy ezek a srácok száz ezreket költenek a kis mini járgányukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!