Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a pasiknak, ha szórakoznak a nőkkel?
Ezt fordítva is meg lehetne kérdezni:
Miért jó a csajoknak, hogy szórakoznak a pasikkal? Tipikus példa erre az ún. szűzk**va, aki csak húzza az agyad, és amikor a tettek mezejére lépne az ember, akkor ő van megsértődve, hogy hova gonodlsz már? Ő nem olyan!
A nőknek ez egy önigazolás, hogy tetszik a pasiknak, és ezt marhára élvezik is.
Szerintem a pasiknál ugyanez a szitu!
Úgyhogy egyik 19, a másik egy híján 20 :)
Én többször kaptam rajta magam,hogy a pasik szórakoznak velem. Aztán valahogy belém ötlött,hogy akkor én is szórakozni fogok velük. Imádok flörtölni,mert érzem,hogy tetszem a srácoknak. Persze nem teszem a pi*sámat,csak szolidan szemezgetek,mosolygok rájuk,meg ilyenek. Ha egy pasi leszólít,akkor kedves vagyok vele,nem küldöm el a francba. Ha randira hív,elmegyek. Ha viszont többet akar,akkor már jól meggondolom,hogy mit mondjak rá,hisz nem akarom,hogy szórakozzanak velem,csak annak mondok igent,aki tényleg nagyon megérdemli.:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!