Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csak a jokepu pasiknak van baratnojuk? Mit tudnak amit mas fiuk nem?
Figyelt kérdés
Megnezek egy kepet es van rajta mondjuk 10 fiu akkor megnezem hogy neznek ki es ha facebookon ramegyek az adatlapjukra akkor miert az koszon 10 bol 9 szer vissza hog a jol kinezoknek mindig ott van mellette, hogy parja:xy. a nem jol kinezoknek meg szinte seoha nincs ott senki sem mellette, hogy van e.parja. Ezt tapasztalom az osszes 10 en es 20 on eves pasinal. Az pedig annyira nem igaz, hogy mindenkinek mas tetszik, mert erdekes modon 10 bol 8 lan az ilyen nagyon labyon kinezetu, full szortelen metroazexualis fiucskakkal van egyutt. Tehat max annyi az elteres ezekben pasikban hogy egyik nyálasabb mint a masik, egyik piperkocebb mint a masik. Tehat az a mindenkinek mas tetszik csak egy bizonyos intervallumon.belul van, azon belul amit leirtam. Miert van ez igy?2012. máj. 2. 18:43
1/10 A kérdező kommentje:
bocsi a sok helyesirasi hibaert.
2012. máj. 2. 18:44
3/10 anonim válasza:
Talán azért nincs a facebook-on kint a "csúnyább" pasiknak az adatlapján, hogy xy a párjuk, mert úgy gondolják, hogy nincs szüksége arra, hogy a fél világ tudja, hogy xy-nal járnak. Én sem fogom kirakni, ha mondjuk xy-nal fogok járni...
4/10 anonim válasza:
Lol, mert a fiúk nem :) ez így működik, a jóképű pasik ugyanannyival tudnak többet a nem jóképűeknél, mint a szép lányok a csúnyáknál. Te talán lennél egy csúnya lány barátja? Na ugye. Csak a csajok nagy átlagban válogatósabbak, de ők is pontosan ugyanazon szempont (külső) alapján válogatnak, mint a fiúk.
5/10 A kérdező kommentje:
Regen ennyire nagyapaink, apaink, anyaink stb nem valogattak ennyit. Most miert lett ez ekkora nagy divat, hogy csak a legribancosabb csajok es a legnyalasabb pasiknak lehet csak parjuk? Lehet masoknak is parjuk, de ritkan van ez igy, legtobben egyedul vannak.
2012. máj. 2. 18:56
6/10 A kérdező kommentje:
Meg latom azt is hogy a nem jol kinezo pasik nagy reszenek barmilyen csaj is jo lenne a jozan esz hatarain belul, viszont a rondabb lanyok nem igy mukodnek, nekik nem kell akarki, nekik is foleg ezek a nyalfiuk kellenek, ha meg nincs ilyen, akkor inkabb egyedul maradnak evekig. Mi ennek az oka?
2012. máj. 2. 18:59
8/10 anonim válasza:
Hát nekem van barátnőm, de a faszbúkra nem írok ki semmit sem. Mert hülyeségnek tartom az egészet.
Amúgy meg tele van kamuval az az oldal,mert én olyanokat is ismerek,ahol a lány "kapcsolatban" van egy fiúval,miközben nincs is köztük semmi,csak barátok,és a lány ezzel egy másik fiút akar féltékennyé tenni.
Szóval ha ezeket a fb-ról veszed,akkor lehet h baromság az egész,ugyanis nem hiteles információ.-.-"
9/10 anonim válasza:
Egyszer azt írod, hogy jóképű pasi, másszor meg azt, hogy metroszexuális fiúcskák. Érzek némi ellentmondást.
Nagyapáink a szomszéd faluig tudtak elmenni gyalog vagy lóval és tv sem volt az életük része.
Amúgy meg nem vagyok nyálas, a barátnőm meg nem ribanc(os). A titok abban van, hogy te nem felnőtteket nézel, hanem gyerekeket.
10/10 anonim válasza:
Persze, most jön az a duma, hogy a fiúk ronda lányokkal is összejönnek, de a lányok válogatós riban*ok. Oké..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!