Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeköltözés, de hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés, de hogyan?

Figyelt kérdés

Szeretnék a barátommal összeköltözni, mert itthon már eléggé rossz a légkör (szülők állandó veszekedése), de a párom nem igazán mutat még hajlandóságot...több, mint egy éve vagyunk együtt. Nem akarom magam ráerőltetni, vagy rákényszeríteni, hogy hagy költözzek hozzá. (van neki külön lakása)

Én 27, ő 35. Hogyan tudnám mégis tudtára adni, hogy szeretnék vele "egy szinttel feljebb" kerülni? :)

(amúgy tudja, hogy itthon nem okés a helyzet...)

Köszi a válaszokat!

2012. aug. 12. 19:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egy olcsóbb albiba eltudna menni egyedül id a fizujából? Hát.... Nemtudom melyik városról van szó de nálunk egy garzon is úgy indul hogy 30+rezsi, ami télen 55ezer kb és az egész lyuk kisebb mint a szobám (családi házban). Nemtudom mennyit keres a kérdező de ha az átlagkeresetből indulok ki, akkoris jobban megéri a nagyobb albi 2embernek. A párod elég fura ember, nekem az utolsó barátom kb 1hónap után adott kulcsot a lakásához és 3hónap után költöztem ténylegesen oda, ez egy 2éves kapcsolat lett. A mostani barátommal meg, mivel mind2en szülőkkel éltünk, szintén 1hónap után volt szó az összeköltözésről, de volt egy balesete így csak most fogunk összeköltözni fél év után. Viszont a helyedben vagy keresnék egy olyan albérletet ahol egy néni keres maga mellé lakótársat vagy megbeszélném a barátommal hogy: "Figyelj szivem, elég zűrösek otthon a dolgok, mit szólnál hozzá ha összeköltöznénk? Ha nem jön össze a dolog keresek saját lakást, de sokkal jobban megérné mindkettőnknek a dolog." persze mondd neki hogy gondolja át nyugodtan stb.. Sok szerencsét :-)
2012. aug. 13. 03:22
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen !!! :)
2012. aug. 13. 20:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem jutok egyről kettőre a párommal, én elgondolkoznék a kapcsolat jövőjén.
2012. aug. 13. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!