Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeköltözés, de hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés, de hogyan?

Figyelt kérdés

Szeretnék a barátommal összeköltözni, mert itthon már eléggé rossz a légkör (szülők állandó veszekedése), de a párom nem igazán mutat még hajlandóságot...több, mint egy éve vagyunk együtt. Nem akarom magam ráerőltetni, vagy rákényszeríteni, hogy hagy költözzek hozzá. (van neki külön lakása)

Én 27, ő 35. Hogyan tudnám mégis tudtára adni, hogy szeretnék vele "egy szinttel feljebb" kerülni? :)

(amúgy tudja, hogy itthon nem okés a helyzet...)

Köszi a válaszokat!

2012. aug. 12. 19:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Jelentsd be, hogy elköltözöl. A kérdés csak az, hogy hozzád vagy máshoz.
2012. aug. 12. 19:04
 2/13 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg tőle, hogy te úgy érzed, hogy itt lenne az ideje h együtt lakjatok és ezt szeretnéd megbeszélni vvele, + az anyagiakat is mert nem várod el h egyedül tartson el kettőtöket.
2012. aug. 12. 19:08
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem is kellene eltartania, dolgozom én is:) Próbáltam már "finoman" mondani neki, de úgy vettem ki a szavaiból, hogy még korainak tartja...de én meg szépen lassan kikészülök itthon:( Máshova meg nem tudok menni.
2012. aug. 12. 19:11
 4/13 anonim ***** válasza:
Miért nem tudsz máshová menni?
2012. aug. 12. 19:13
 5/13 anonim ***** válasza:
költözz albérletbe. ha van kereseted, akkor egy olcsóbb albiba simán el tudsz költözni.
2012. aug. 12. 19:17
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem 35 évesen már rég eszébe kellet volna jutnia az összeköltözés.Nem is értem ezen mit lehet korainak tartani.
2012. aug. 12. 19:17
 7/13 A kérdező kommentje:
Lehet hülyén hangzik, de nem merek egyedül menni albiba...
2012. aug. 12. 19:20
 8/13 A kérdező kommentje:
Élt már együtt valakivel, akivel összebútorozás után pár hónapra külön is mentek. Lehet ez is benne van, nem tudom.
2012. aug. 12. 19:24
 9/13 anonim ***** válasza:
Akkor társulj be valaki mellé. Még olcsóbb is lesz.
2012. aug. 12. 19:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy végképp betelt otthon a pohár a szülőkkel, hadd költözz oda addig hozzá, amíg nem találsz egy megfelelő albérletet ... aztán kiderül minden !
2012. aug. 12. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!