Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? L/18

Figyelt kérdés

Több mint két éve vagyunk együtt a barátommal . Körülbelül féléve szóba jött az összeköltözés... ugyanis abba a városba terveztem a továbbtanulást ahol ő jelenleg él. Ugye a normális az lett volna ha felajánlja azt a lehetőséget hogy hát bútorozzunk össze ..noh hát ő kollégiumba küldött volna.. rosszul esett nem mondom..

Aztáán sikeresen leérettségiztem... és mit ad isten.. össze akar költözni velem.. mondván hogy komolyabban gondolja a kapcsolatot mint féléve... Kérdem én.. félre tudnátok tenni a büszkeségeteket és oda költöznétek hozzá ?

2012. aug. 2. 22:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
mi a bajod? hát ezt akartad
2012. aug. 2. 22:24
 2/18 A kérdező kommentje:
De nem így.. elvette a kedvem a dologtól.. és nem tudok eltekinteni a büszkeségemtől sem.
2012. aug. 2. 22:26
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy csöppet elbizonytalanodott a kapcsolat folytatásában (feltételezem Te hoztad szóba először az összeköltözést). Nos, átgondolta a dolgot és az elsődleges "pánik" ellenére szeretne veled élni! Igen, normális; ez nem büszkeség kérdése, hanem a másik érzéseinek megértése.
2012. aug. 2. 22:27
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm..
2012. aug. 2. 22:38
 5/18 anonim ***** válasza:

Akkor amikor említetted, szerintem még ő nem gondolkodott ezen és nem volt rá felkészülve. Nem azért mondta a kolit szerintem, mert nem akar veled lenni, hanem mert ugye ez tűnik a legkézenfekvőbbnek, ha objektíven nézzük a dolgokat. Szerintem ha még mindig szereted, akkor költözz vele össze, és legközelebb az ilyen súlyú kérdéseket nyíltan beszéljétek meg.

Most mondok egy példát, csak, hogy értsd, nem csak a te pasid ilyen: én most diplomáztam, ugye ki kellett költöznöm a koliból. A barátommal már egy ideje együtt vagyunk, nem vagyunk már gyerekek, és mivel ő épp lakást keresett én arra számítottam, hogy akkor majd biztosan felhozza a témát. De nem, őúgy tűnt, hogy csak magának keres lakást, én meg megemlítettem, hogy akkor valószínűleg xy barátnőmmel fogunk közösen albérletet nézni. Erre mndenféle kifogással jött, hogy engem azok a csajok el fognak rontani, meg most is milyen lakásban laknak...stb. Végül én kérdeztem meg, hogy akkor mi lenne a megoldás, hozzád költözzek? Kiderült, hogy ő erre vágyik, de úgy gondolta, hogy majd úgyis egyre többet leszek ott és akkor majd lassanként beköltözöm.. Csak bele sem gondolt, hogy nekem addig is kell laknom majd valahol...

2012. aug. 2. 22:50
 6/18 anonim ***** válasza:

A barátommal 3 hónap után összeköltöztünk.

Ő vetette, fel hogy mennyire szeretne velem lakni.

Megjártunk két albérletet, mire adódott egy lehetőségem egy hitelre, rendkívül kedvező feltételekkel. Felvázoltam a helyzetet és hogy tulajdonképpen a semmiért fizetünk, -mivel már majdnem 3 éve együtt lakunk mindkettőnknek komolyak a szándékai-. És már jó lenne egy közös otthont törleszteni. No, erre fogta magát és szakított velem...

Azt hittem meghalok.

Aztán egy héttel később egy csokor rózsával fogadott és közölte, hogy átgondolta és szerinte is jó ötlet.

...

Megvettük és boldogan élünk benne, több mint egy éve.

A törlesztés kevesebb, mint egy albérlet ára.

(Persze a történtek hagytak bennem nyomot)

2012. aug. 2. 23:18
 7/18 anonim ***** válasza:

Egy kis fáziskésésben vagytok egymáshoz képest. Te már akartad, de ő még nem volt abban a lelkiállapotban. Most ő akarja, de te meg már bedurciztál. Most nálad a labda, és te passzolgathatod még, vagy akár kapura is rúghatsz.

Melyiket szeretnéd igazából:

-tovább játszadozni, és húzni az időt

-megpróbálni, hátha nem bánjátok meg

Ez nem egyedi eset, mert ilyen játszmák előfordulnak (még a későbbiekben is). Kérdés: A lelked mélyén szereted-e őt, vagy nem? Ha ezt megválaszoltad, akkor cselekedj annak megfelelően.

Ja, hogy nem olvasott a gondolataidban (mer' nem mentalista :-), és nem ugrott első gondolatodra. Kompromisszumra, folyamatos egyeztetésekre mindig szükség van.

2012. aug. 2. 23:28
 8/18 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm mindenkinek a válaszát ! Mind tanulságos volt. De igazából ez egy pár hónapos történet ami újra felvetődött bennem csak azért mert egy olyan helyzetbe kerültem amit ezzel a döntéssel megváltoztathattam volna..és azt akartam tudni mi lett volna a helyes... De már késő ! Nemet mondtam dacból.. És tessék... vissza nyalt a fagyi .. ma benyögte hogy a főbérlőnek egy ismerősének... egy NŐ nemű személynek.... szüksége lenne a másik szobára... így szeptembertől oda költözik... egy fiatal... és csinos lány.... természetesen megbeszélhette velem a dolgot... és nagyon nem tetszik ez nekem.. de akkor se mond nemet a főbérlőnek.. pedig lenne választása.. ez ugye nem jó jel .. ?!
2012. aug. 2. 23:45
 9/18 anonim ***** válasza:
38%
Legyél igazi nő. Csússzon térden előtted, egy olyan dologért, amit te szerettél volna a legjobban!
2012. aug. 7. 00:10
 10/18 anonim válasza:
Lányok.... Ha akartok valami tartsátok már ahhoz magatokat!!!! NE TALÁLJATOK MINDIG VALAMI DOLGOT, AMIBE BELE LEHET KÖTNI!!! Költözz oda, és örülj a jelennek.. másnak nem ilyen gondja van.. örül ha talál magának valakit.. Ne problémázz, örülj, hogy van valaki aki szeret és megkérdezte h odaköltözöl-e.. Sok boldogságot!
2012. aug. 7. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!