Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? L/18

Figyelt kérdés

Több mint két éve vagyunk együtt a barátommal . Körülbelül féléve szóba jött az összeköltözés... ugyanis abba a városba terveztem a továbbtanulást ahol ő jelenleg él. Ugye a normális az lett volna ha felajánlja azt a lehetőséget hogy hát bútorozzunk össze ..noh hát ő kollégiumba küldött volna.. rosszul esett nem mondom..

Aztáán sikeresen leérettségiztem... és mit ad isten.. össze akar költözni velem.. mondván hogy komolyabban gondolja a kapcsolatot mint féléve... Kérdem én.. félre tudnátok tenni a büszkeségeteket és oda költöznétek hozzá ?

2012. aug. 2. 22:23
1 2
 11/18 omba ***** válasza:

Nem jó jel.

Az egész nem jó.

Fél éve volt egy - akkor kicsit távoli ötleted, de ő nem, vagy félreértette, vagy nem akart nagyon nyomulós lenni, vagy nem volt annyira biztos a kapcsolatban....

Ezt meg nem beszéltétek, csak megsértődtél, de azért maradtál vele, mintha mi sem történt volna.

Aztán, hogy ilyen-olyan okokból lehetőség lett volna az eredeti tervedre, inkább elővetted a gondosan tárolt sértettségedet, és a szerint cselekedtél ("büszkeség")

Aztán kiderült, hogy a világban több szereplő is van, hát ja...

Szóval nem tűnik valami őszintén egymásra épülő kapcsolatnak ez, ha vége is lesz, egyikőtök sem veszít sokat

2012. aug. 7. 00:21
 12/18 A kérdező kommentje:

Omba , teljesen igazad van .

Köszönöm.

2012. aug. 7. 00:26
 13/18 anonim ***** válasza:

Szia.

Hát mit ne mondjak, ez csúnnya dolog volt tőle, hogy egy nőt költöztet maga mellé... ez bunkóság.

De az is az volt. hogy ennyire büszke voltál vele szembe mikor felajánlotta hogy költözz oda és te nemet mondtál...

De ahogy elnézem(olvasom) a helyzetet, ti már nem lesztek együtt valami sokáig, főleg, hogy ha folyamatosan csak romlani fog a helyzet, és ha a barátod csajozós tipus,(megbízhatatlan) a nőcike aki odafarol hozzá az meg nyomulós akkor meg lesz a káosz.:/

18/F

2012. aug. 7. 01:28
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
hát manapság 100 lánybol 99 még 25 évesen is olyan mint egy idétlen csitri, és lehet az járt a fejében, hogyha elkell tartania akkor drágábban jön ki a szex mint egy prostival.
2012. aug. 7. 01:31
 15/18 anonim ***** válasza:
47%

nekem is ez jutott eszembe.

odamész,eszel iszol,fogyasztod a vizet,áramot,de mivel tanulsz,egy figyinggel nem fogsz beleszállni.

így meg érthető a reakció.

de ezek szerint mégis bevállalja,uh nem tudom mit aggódsz.

2012. aug. 7. 01:35
 16/18 KocsmaNauta ***** válasza:
17%

Nekem az a véleményem, hogy 2 év ide vagy oda, én szakítanék vele.

Vajon ő mit szólna ha te költöznél egy jóképű pasihoz albiba mert olcsó?

Meg igazából megértem a dacod, mert egy ilyen kijelentéssel, hogy menj kollégiumba, nagyon meg lehet bántani valakit. Kifejezetten gyökérség

2012. aug. 7. 01:59
 17/18 tiebchie válasza:

Ekkora beképzelt dumát tán csak egy olyan nő írhat, akit még nem vágott jól pofán az élet. Remélem, még ebben az életben eljön ez a pillanat neked, hasznodra válik.

2012. aug. 7. 09:08
 18/18 omba ***** válasza:

Örülök, hogy nem bántódtál meg, - kicsit karcosnak éreztem, amit írtam.

Egy kapcsolat alapja: kommunikáció, őszinteség!

2012. aug. 7. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!