Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti így elkötöznétek otthonról?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti így elkötöznétek otthonról? 20/L

Figyelt kérdés
a barátommal már egy éve együtt vagyunk,már jó pár hónapja szeretné ha leköltéznék hozzá,én benne lennék csak az a baj hogy én suliba járok még,van 2 évem.A másik nagy baj hogy már jó pár hónapja anyummal sem jövök ki úgy mint régen és egyre rosszabb :( napi szinten veszekszünk és a barátom annál jobban szeretné ha elmennék otthonról.Én tényleg szeretnék elmenni de nem úgy hogy anyámmal haragba vagyok,de lehet nem is lesz más lehetőség :/ egyrészt sajnálom hogy itt marad egyedűl,másrészt ha belegondolok csak akkor van nyugalmam ha vagy lent vagyok barátomnál vagy elmegyek nagyimhoz.

2012. aug. 6. 13:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nehéz szitu... én arra hajlok, hogy lépj le....
2012. aug. 6. 13:49
 2/13 anonim ***** válasza:

Akkor költözz el otthonról, ha képes vagy önállóan is egzisztenciát teremteni.

Tegyük fel: elköltözöl a pasidhoz. Ő el fog tartani téged még két évig, míg tanulsz? Lehet, hogy most azt mondja, hogy igen, de mi van, ha egy év múlva lelép egy másik csajjal? Vagy csak megelégeli, hogy mindent ő fizet? Ott fogsz állni egyedül, mert túl korán léptél ki a nagybetűs életbe, és hamis illúziókba ringattad magad: nevezetesen, hogy képes vagy az önállóságra, holott ez csak a pasidnak köszönhetted.

24/N

2012. aug. 6. 13:51
 3/13 anonim ***** válasza:

én odaköltöztem a barátomhoz, pedig csak októberben leszek 18. tanulok is, de a barátomat nem zavarja és remekül megvagyunk. nálam is sokat közrejátszott az, hogy anyámmal nem fértünk meg egymást mellett, de így hogy van köztünk egy kis távolság, sokkal jobb a kapcsolatunk.

tehát én a te helyedben is mennék valószínűleg. először mi úgy csináltuk, hogy kedden és csütörtökön hazamentem, a többi napon pedig a barátomnál voltunk. hétvégén pedig gyakran meglátogattuk anyut, meg most is sokat megyünk

2012. aug. 6. 13:56
 4/13 A kérdező kommentje:
elég nehéz szitu :/ ezért se léptem le felelötlenűl,de sajnos egyre jobban hajlok arra hogy leköltözök a barátomhoz,de még most is gondolkodok hogy jól teszem e? mert ha csak így elmegyek aztán kidob mehetek vissza anyámhoz,van egy nővérem ő is egy szó nélkűl elment és azóta is haragba vannak ennek már kb. 4 éve :/ de visszont azt se hagyhatom anyu dirigáljon még a párkapcsolatomba is,mint pl. mikor találkozhatok a barátommal stb. Volt mikor mrg akarta szabni hogy mikor találkozhatunk :@
2012. aug. 6. 13:58
 5/13 anonim ***** válasza:

Hát akkor talán le kellene ülni beszélgetni anyukáddal, és jelezni neki, hogy nem vagy már 10 éves, felnőtt vagy, ne szabja meg, hogy mikor hová mész.

Amire persze, ha kicsit hirtelen haragúbb, azonnal azt mondja, hogy amíg nem adsz haza egy fillért sem, addig ő mondja meg, hogy mit csinálsz. De ha értelmes nő, lehet vele beszélni, akkor nem mond ilyet szerintem.

2012. aug. 6. 14:05
 6/13 A kérdező kommentje:
az a baj hogy már a barátom is beszélni akart vele a anno,de őt se hallgatta meg,sőt inkább kiabált vele,anyumnak mostanába elgurulhatot gyógyszere mert rám is olyanokat mond hogy trehány vagyok meg majd ah így folytattom nem fogok magamra adni meg tetves is leszek,az agyam eldobtam mikor ezt az arcomba ordíbálta,egyszerűen nem lehet beszélni vele.Amúltkor is normálisan szóltam hozzá erre meg azt kiabálja vissza hogy mint pöffeszkedek meg nagyképűsködök,na persze én meg elkezdek neki visszakiabálni és még ő mondja vagyis kiabálja hogy mit emel fel a hangom ha vele beszélek :@
2012. aug. 6. 14:16
 7/13 A kérdező kommentje:
nem sokára itthon is van és már kiver a víz is hogy megint min fogunk veszekedni :/
2012. aug. 6. 14:23
 8/13 anonim válasza:

Hali!

Kedvesemmel 1 éve jártunk, amikor összeköltöztünk. (közvetlenül miután a 18-at betöltötte). Okkal jelenthetem ki, hogy az anyja teljesen idióta. Állandóan veszekedett mindenért (ok nélkül ordított, néha verekedett is). Miután összeköltöztünk, játszotta a jót, ám egyszer csak kiderült hogy végig hazudott. Akkor volt egy nagy összeveszés, majd hónapokig néma csend. Most az anyja ismét békülési szándékkal jelentkezett. A suliról annyit hogy Ő is tanult, amikor elköltözött. Mondjuk ez a változás kellett is, mert ott majdnem mindenből bukásra állt, itt meg érettségi után már második szakmáját szerzi. Visszagondolva az elmúlt 4 évre, megérte :)

2012. aug. 6. 14:41
 9/13 anonim ***** válasza:
költözz el, menj el melózni, éljetek önálló életet, 20 évesen már nem egészséges otthon élni
2012. aug. 6. 15:12
 10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat
2012. aug. 6. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!