Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyi idő kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi idő kell ahhoz egy férjnek, hogy lelépjen otthonról?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nemrégiben rájöttem, hogy a férjem szeretőt tart, és félek tőle, hogy szereti is azt a lányt. Fogalmam sincs, mióta tarthat a dolog, de az érdekelne, hogy szerintetek mennyi idő után áll majd elém azzal, hogy másba szerelmes és elhagy? Sajnos nem túl jó a házasságunk, de szeretni szeretem, és nem mertem megmodnani, hogy tudok a dolgáról. kérlek a válaszokban ne bántsatok, azzal, hogy miért dugom a homokba a fejem, van elég bajom így is! :( Mindössze arra lennék kíváncsi, hogy ha jól érzem, és tényleg szereti, akkor szerintetek mennyi időm van, míg borít mindent? Mennyi időm van gondolkodni? Előre is nagyon szépen köszönöm!
2012. jan. 5. 00:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Na kérlek ez az ami kiszámíthatatlan, ha valaki menni akar, az fog is, sajnos senki nem lát bele a másik fejébe. Ez egy ilyen világ.:/ Erkölcsi magasságokról kár beszélni most, h ki szerint mi lenne a helyes. Házaspár vagytok, elvileg nektek kell megbeszélni a dolgokat. Ennél többet sajnos nem tudok segíteni.

22/f

2012. jan. 5. 00:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a normális választ!
2012. jan. 5. 00:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Igazán semmiség.
2012. jan. 5. 00:50
 4/9 Frodó a Zsákos ***** válasza:
Idő?Nem hinném, hogy egy "férfi"ember aki a felesége háta mögött sunyiban mert eddig is bármit csinálni eléd mer állni és a szemedbe meri mondani az igazságot. Amíg úgy tudja, hogy nem bukott le addig fogja nyújtani ezt a számára kényelmes helyzetet amíg tudja. Remélem erős leszel és a gondolkodásra szánt időd végén egy igazi magabiztos, büszke nő fogja meghozni a döntést.
2012. jan. 5. 00:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy sosem fog előhozakodni vele :/ Van akiknek megfelel az, hogy házasok maradnak és emellett még néha vannak izgalmas órák mással.Én nem ítéllek el,biztos sok minden más dolog van az életedbe,amivel foglalkoznod kell.

Viszont tudok olyan boldog házaspárról(60évesek már),ahol olyan 15-20éve volt hasonló eset,végül meg tudták oldani és együttmaradtak,szeretik egymást.

Szerintem te is gondolkozz el, hogy mit szeretnél!Esetleg megbeszélni vele,vagy elengedni...

2012. jan. 5. 00:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Meg szabad kérdezni, miért rossz a házasságotok? Mi lehet az oka, hogy a férjed szeretőt tart? "Gyárilag" vadász, vagy valami hiányzik neki? Nem lehet helyrehozni valahogy a dolgot? Talán nem veszett fejsze nyele még, bár tény, hogy minden ilyenhez kettő kell... (Írhatsz privit is, ha ide hosszú lenne, vagy nem akarod leírni a részleteket.)
2012. jan. 5. 00:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy soha. Ha pl. van gyerek akkor nem biztos, hogy hátrahagyná neked, s hagyna csapot-papot.

Ha a gazdasági helyzetetek olyan, tehát nem keres százezreket, vagy van hitel lakáson stb, akkor se biztos, hogy ott hagy, mert így kényelmes.

Nyitott házasságban nem gondolkodsz?

2012. jan. 5. 06:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Még csak három éve vagyunk házasok... és van egy két éves kislányunk. A szeretőjével pedig tudomásom szerint napi több órát találkozik, és egész nap a rohadt telefonját nyomkodja bárgyú vigyorral a képén, éjszakánként pedig hajnalig számítógépezik. Amúgy igen, "gyárilag" vadász, de ilyen még nem volt, érzelmet nem szokott belevinni. Még csak 32 éves. Nyitott házasság? Nem tudom, nehéz a tudat, hogy másba szerelmes. Mi gyakarn veszekszünk, gyerek miatt, munka miatt, és mert féltékeny vagyok, nem egyezik az életritmusunk sem, ő menne mindenfelé, nekem jó otthon. Reménytelen?
2012. jan. 5. 09:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Előző vagyok: Nem szerelmes szerintem. S ha biztosan félredug az csak azért van mert otthon háttérbe szorult a gyerek a miatt, szexelni pedig jó dolog. Jó ha valaki beveszi, játszik vele a végén meg nyeli. Ez nem szerelem csak egyszerű biológiai válaszreakció.

Te fáradtabb vagy - ami természetes -, mint 5 évvel ezelőtt, de ő meg rosszul dolgozta fel ezt a helyzetet a gyerek érkezése óta. S nem szépítem - s lehet, hogy ez nem fog tetszeni s biztos vannak érveid ellene -, de te sem tettél meg mindent, hogy ne így legyen.

Én ugyanabban a cipőben járok mint a férjed, csak engem meg is vádoltak a félrelépéssel. Azért mert segítek az embereknek, ha bajban vannak, s ezek között bizony fiatal nő is van. Nem százakról van, de keresnek ha bajban vannak, akikkel jóban vagyok. Szóval megvádoltak, ok nélkül, pedig nem tettem, de egy ilyenre nem lehet válaszolni. Nem tudsz úgy megfelelni, hogy eloszlasd a kételyt hiába ártatlan vagy. Ha valakiben ez felmerül a párja ellen, akkor ott a túloldalon is gond van. Egyéb dolgok is átfutottak azóta az agyamon, de a lényeg: ha adódna lehetőségem lehet, hogy félredugnék, mert most már nem mindegy???

2012. jan. 5. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!