Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi idő kell ahhoz egy férjnek, hogy lelépjen otthonról?
Na kérlek ez az ami kiszámíthatatlan, ha valaki menni akar, az fog is, sajnos senki nem lát bele a másik fejébe. Ez egy ilyen világ.:/ Erkölcsi magasságokról kár beszélni most, h ki szerint mi lenne a helyes. Házaspár vagytok, elvileg nektek kell megbeszélni a dolgokat. Ennél többet sajnos nem tudok segíteni.
22/f
Lehet,hogy sosem fog előhozakodni vele :/ Van akiknek megfelel az, hogy házasok maradnak és emellett még néha vannak izgalmas órák mással.Én nem ítéllek el,biztos sok minden más dolog van az életedbe,amivel foglalkoznod kell.
Viszont tudok olyan boldog házaspárról(60évesek már),ahol olyan 15-20éve volt hasonló eset,végül meg tudták oldani és együttmaradtak,szeretik egymást.
Szerintem te is gondolkozz el, hogy mit szeretnél!Esetleg megbeszélni vele,vagy elengedni...
Lehet, hogy soha. Ha pl. van gyerek akkor nem biztos, hogy hátrahagyná neked, s hagyna csapot-papot.
Ha a gazdasági helyzetetek olyan, tehát nem keres százezreket, vagy van hitel lakáson stb, akkor se biztos, hogy ott hagy, mert így kényelmes.
Nyitott házasságban nem gondolkodsz?
Előző vagyok: Nem szerelmes szerintem. S ha biztosan félredug az csak azért van mert otthon háttérbe szorult a gyerek a miatt, szexelni pedig jó dolog. Jó ha valaki beveszi, játszik vele a végén meg nyeli. Ez nem szerelem csak egyszerű biológiai válaszreakció.
Te fáradtabb vagy - ami természetes -, mint 5 évvel ezelőtt, de ő meg rosszul dolgozta fel ezt a helyzetet a gyerek érkezése óta. S nem szépítem - s lehet, hogy ez nem fog tetszeni s biztos vannak érveid ellene -, de te sem tettél meg mindent, hogy ne így legyen.
Én ugyanabban a cipőben járok mint a férjed, csak engem meg is vádoltak a félrelépéssel. Azért mert segítek az embereknek, ha bajban vannak, s ezek között bizony fiatal nő is van. Nem százakról van, de keresnek ha bajban vannak, akikkel jóban vagyok. Szóval megvádoltak, ok nélkül, pedig nem tettem, de egy ilyenre nem lehet válaszolni. Nem tudsz úgy megfelelni, hogy eloszlasd a kételyt hiába ártatlan vagy. Ha valakiben ez felmerül a párja ellen, akkor ott a túloldalon is gond van. Egyéb dolgok is átfutottak azóta az agyamon, de a lényeg: ha adódna lehetőségem lehet, hogy félredugnék, mert most már nem mindegy???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!