Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha van egy lany akinek van pasija, es csak nagyon jo baratnak tekint de en tubbet erzek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet alakult ki, hogy mindig is jo baratok voltunk, es neki lett egy pasija, akit nagyonnszeret, es en ekkor jottem ra h en is szeretem. Elmondtem neki, de o nem hitte el, es en az okos fejemmel masnap azt mondtam h tenyleg nem igaz, mert lattam h boldog a pasijaval, es en nem akartam most ezzel kozejuknallni. Ja es egy nagyon fontosat nem emlitettem, a pasival tobbszor is osszeveszett miattam, mert feltekeny ram a gyerek, mert sokat lofok a lannyal. Viszont ha megtudja ezt a pasi akk vagy azt mondja h, ok akkor szakitok a lannyal, vagy az utcan egyszer nekemjon, vagy edes harmas (na jo ez csak vicc volt). De viszont a lany amugy sem szeret, tehat ha megtudja a pasija akkor szakitanak, es nekem szerintem eselyem sincs, bar a szulei birnak, meg a tanarok meg mindenki regen azt hitte hogy jarunk. Koszonom elore is az ERTELMES valaszokat. F/142012. aug. 12. 00:17
11/18 anonim válasza:
menjél legózni vagy focizni, wowozni, hugyos vagy még
12/18 A kérdező kommentje:
Ezt magyarul elkurtam.
2012. aug. 12. 00:33
13/18 anonim válasza:
Egy kicsit el, igen..:(
Ha netán érdekel az én sztorim:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
14/18 anonim válasza:
nos a többi bunkóval szemben én CIVILIZÁLTAN mondom el a véleményem. egyet értek azzal aki azt mondja, hogy tanulj még inkább, mert még fiatal vagy ugy is hogy megtaláld az igazit. AZONBAN, ha már igy ebbe bele keveredtél a helyzetbe, szerintem jobb ha mást keresel:)
15/18 anonim válasza:
Fogadd el két évig szenvedtem és reménykedtem teljesen feleslegesen és mint kiderült még a barátai is többre tartja nálam 1000-szer mert rám soha nincsen ideje ha hívom általában fel sem veszi a telefont..
Végeztem vele.. :(
16/18 anonim válasza:
3hónapig gürcöltem egy csajért akinek pasija volt 1éve, kaptam a jeleket de szar volt a dekóderem, nem nyomultam tiszteletben tartottam a kapcsolatukat és most nagyon jó barátok vagyunk, hagyd szépen őket nem éri meg se az idő se az az energia miatt, túl teszed magad rajta ne aggódj és inkább barátkozz elég hasznos dolog 14évesen elég ha vannak barátaid és tanulj...
17/F
17/F
17/18 A kérdező kommentje:
Utolso: ja csak az ciki h az osztalyban mar csak nekem nincs csajom, de mindegy, most vesztem vele ossze, ugyhogy TheEnd
2012. aug. 12. 03:12
18/18 anonim válasza:
Van kapcsolata,szóval felejtős. Am ha nem lenne akkor is esélytelen lenne,mert barátzónában vagy,és onnan szinte lehetetlen kikerülni. Akármit csinálhatsz,ő akkor sem lesz a te barátnőd. Ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!