Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A legjobb barátnőm elhanyagol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm elhanyagol mióta lett pasija. Mit tegyek? Kétségbe vagyok esve (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ő az első pasija (mindketten 13 évesek..), és sülve főve együtt vannak. Annó ezt mi csináltuk, de már rendesen beszélgetni nem tudok vele, mert mindent lerendez egy 'azjó'-val, és camozik a pasijával... mi kameráztunk mindig, ott beszélgettünk, röhögtünk, de azóta csak a pasi... szóval neten alig beszélünk,ha meg igen, akkor is csak a pasijáról, h mit csinálnak.. élőben meg az iskolán kívül nem is találkozunk. próbálok programokat szervezni, de az csak párhónaponta jön össze egy, mert mindennap a barátjánál lebzsel, filmeznek, sétálnak, aztán rohannak haza skypeolni. Én meg már sírógörcs határán vagyok, úgy hiányzik a barátnőm,de nem is akarom, hogy szíktsanak, mert jó boldognak látni... én meg perpill boldog vagyok pasi nélkül is, 14 évesen nincs is rá szükségem, köszönöm... De ezt persze nem akarom neki mondani, mert csak megharagudna rám, és szó nélkül a pasasa mellé állna, és lőttek a barátságnak..
2012. júl. 17. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Akkor ez nem is barátság... a barátságnak az a lényege, hogy megbíztok egymásban és bármit meg tudtok beszélni anélkül, hogy akárki megsértődne, egyébként amíg megvan a csávója nem is nagyon fog veled foglalkozni,majd ha szakítanak vagy megbántja a srác akkor fog hozzád szaladni
2012. júl. 17. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Jól teszi.
2012. júl. 17. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Nincs mit tenned.Ez csak természetes ha egy lányt jobban érdekli a f*sz mint a barátnője
 4/6 anonim válasza:
100%
Szia. Először is én is voltam már ilyen helyzetben a legjobb barátnőmmel. csak én sajnos hallgattam és máshogy intéztem el a problémáimat. ezt NEM ajánlom! Kérd meg hogy üljetek le beszélgetni, ha olyan jó barátnőd akkor lefog veled ülni. Ilyesmiket mondj neki hogy kicsit úgy érzed h elhanyagol, meg hogy hiányzik neked a társasága. Nem ismerlek titeket, milyen a kapcsitok a bnőddel. De így meg lehet oldani mindent! Csak egyenes legyél, és magabiztos.:)
 5/6 anonim ***** válasza:
95%
Akkor már viszont köpd le..
 6/6 anonim ***** válasza:
90%
Próbáld elmondani neki hogy te hogy érzel és ha nem érdekli akkor nem a barátod! keresned kell valakit aki még ilyenkor is képes rád szánni időt!!!
2012. júl. 17. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!