Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha van egy lany...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha van egy lany akinek van pasija, es csak nagyon jo baratnak tekint de en tubbet erzek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet alakult ki, hogy mindig is jo baratok voltunk, es neki lett egy pasija, akit nagyonnszeret, es en ekkor jottem ra h en is szeretem. Elmondtem neki, de o nem hitte el, es en az okos fejemmel masnap azt mondtam h tenyleg nem igaz, mert lattam h boldog a pasijaval, es en nem akartam most ezzel kozejuknallni. Ja es egy nagyon fontosat nem emlitettem, a pasival tobbszor is osszeveszett miattam, mert feltekeny ram a gyerek, mert sokat lofok a lannyal. Viszont ha megtudja ezt a pasi akk vagy azt mondja h, ok akkor szakitok a lannyal, vagy az utcan egyszer nekemjon, vagy edes harmas (na jo ez csak vicc volt). De viszont a lany amugy sem szeret, tehat ha megtudja a pasija akkor szakitanak, es nekem szerintem eselyem sincs, bar a szulei birnak, meg a tanarok meg mindenki regen azt hitte hogy jarunk. Koszonom elore is az ERTELMES valaszokat. F/14
2012. aug. 12. 00:17
1 2
 1/18 LEsz@rooom válasza:
Öszintén szolva nem olvastam végig....a fö kérdésed már elég a válaszadáshoz. Ha van pasija kopj le róla. Ez van. Felejtsd el. Ne mássz bele mások kapcsolatába és ne próbáld meg elvenni......Te sem örülnél ha valakinek a te barátnöd jönne be. Hagyjad felejtsd el majd lesz más.
2012. aug. 12. 00:19
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Tedd meg azt a szivességet, hogy az internet helyett a nyelvtan könyvet olvasgatod, mindenkinek jobb lesz így.
2012. aug. 12. 00:20
 3/18 anonim ***** válasza:
14 évesen csiszold inkább a helyesírásod, mint édeshármason járjon az eszed.
2012. aug. 12. 00:20
 4/18 LEsz@rooom válasza:
Utólag mégis elolvastam amit irtál.....nem tudok többet mondani az elsö kommentemnél. Ha gond hogy vele vagy és sokat akkor hanyagold. 1 hogy ne legyen botrány 2 magad miatt is. A végén úgyis te szenvednél...
2012. aug. 12. 00:21
 5/18 LEsz@rooom válasza:
Örülnék ha nem b@sztatnátok 14évest. Szerintem elég értelmesen irt. Kit érdekel a helyesirás? Én meg 20éves lány vagyok mégis próbálok neki segiteni. Nem b@szogatásért járunk ide hanem azért hogy másnak segitsünk.
2012. aug. 12. 00:22
 6/18 anonim ***** válasza:
Ez nem baszogatás, voltam én is ilyen helyzetben, és jobban tettem volna, ha valami hasznos dologra fordítom inkább az időmet, mint a lányra...
2012. aug. 12. 00:24
 7/18 anonim ***** válasza:

Ha van pasija hagyd, bár ezt elmondom most, hamár anyud nem tanította meg: AMI MÁSÉ AZT NEM VESSZÜK EL.

Bár vannak olyan pasik, akik már azért féltékenyek, mert cukin beszélgetnek fb-n. élőbe nemis, elég fb-n havonta 1-2 cukker mukker beszélgetés, :* szmáljikkal, és féltékeny, mert jobb pasi aki irogat, mint ő.:DD

de 14 évesen még ne küzdj egy lányért, még kicsi vagy ehhez. Ha jól számolom most mész 9.-be, ugye? vagy 8? namind1. ha középsuliba mész, ott olyan jó sunák vannak, nézni is alig bírod majd őket, nemhogy válogatni közülük. :))

17/L

2012. aug. 12. 00:25
 8/18 anonim ***** válasza:
menjél még legózni fiam vagy 2 évet
2012. aug. 12. 00:25
 9/18 anonim ***** válasza:
középsuliba jó sunák? :DDD szexitanárnénik esetleg XD
2012. aug. 12. 00:27
 10/18 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, amit meg elfelejtettem, hogy elotte is volt idoszak h szerelmes voltam bele, de akkor nem mondtam el. De szerintam a legjobb, ha keresek mast, de ot nem felejtem el, mert o az egyetlen baratom. Sok embert ismerek, de mindenki utal.
2012. aug. 12. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!