Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnak tekint vagy többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnak tekint vagy többet érez irántam?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy nem szeretitek a hosszú történeteket,ezért megpróbálom minél rövidebbre megfogalmazni a velem megtörténő esetet.Fogjunk is neki...:)

Van egy fiú,aki a legjobb fiúbarátom,mindent tudd rólam,mindennap beszélünk (inkább csak interneten) és ez fordítva is így van,olyan mintha a bátyám lenne.:)

Tetszik neki egy lány hónapok óta,akit én jól ismerek,de a lányt nagyon nem érdekli,hogy a fiú mennyire szeretne próbálkozni nála,mert volt egy kapcsolata és most ért véget. Az igazság az,hogy a fiúbarátom nagyon sokszor megkérdezte a lánytól,hogy szeretne-e kapcsolatot kezdeményezni vele,de mindig elutasította,mondván: "én most nem tudnék kapcsolatot kezdeményezni veled" vagy "vannak annál fontosabb dolgaim is" és a lány az osztálytársa és elég közeli viszonyban vannak,de ő csak barátként tekint rá. Teljesen kivan borulva a fiú,mert látja bármennyire próbálkozik nem jön neki össze... Kimentünk és nagyon közeli viszonyba kerültünk egymáshoz, úgy értem,hogy közelebbibe,mint egy barátság... elkezdett ölelgetni,haza kísért kézenfogva,következő alkalommal ugyan így történt és a végén lesmárolt ( mondjuk ez vártató volt,mert régóta emlegette,hogy megszeretné tenni ) én meglepődtem,mert a barátok nem smárolnak,utánna pedig azt mondta,hogy ne nagyon meséljek senkinek a csókról,aztán,hogy milyen jó volt..Szóval most nem tudom,kavarognak bennem az érzések,hogy most mi is van közöttünk? :-s

2012. júl. 7. 23:35
 1/4 A kérdező kommentje:
Kérlek segítsetek! Köszönöm a válaszokat! :)
2012. júl. 7. 23:36
 2/4 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Ha olyan jó barátok vagytok akkor kérdezd meg tőle, Vele beszéld meg.
2012. júl. 7. 23:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez a tipikus tedd, amit a szíved diktál eset, csak az a gond, h szerintem van benne egy kis ha nincs ló, jó a szamár is.

Remélem érthető voltam. Amúgy ha már tényleg régóta barátok vagytok, akkor az utóbbi valószínű nem játszik.

2012. júl. 7. 23:41
 4/4 Solarian ***** válasza:
Több szerencsét nektek ehez, mint nekem... :/
2012. júl. 7. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!