Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apák miért kezelik lazábban, ha a fiuk csajozik be, és nem a lányuknak lesz pasija?
Figyelt kérdés
úgy értem,ha a fiuknak van barátnője tökre örülnek meg minden,de ha a lányuknak lesz barátja elég furán kezelik.2012. júl. 30. 21:09
1/11 anonim válasza:
a lányt fel lehet csinálni, de a pasit nem.
2/11 Hole Hunter válasza:
A lányoknak jellemzően az apjuk a védelmezőjük, a fiúknak az anyjuk...
3/11 anonim válasza:
ha lesz fiam nagy k*rógép lesz, de ha lányom lesz akkor ha meglátom a paliját kibelezem
4/11 anonim válasza:
A fiúkat ritkábban kell félteni. Ők meg tudják magukat védeni (jobb esetben), valamint a férfi tudja, hogy ő hogy viszonyult a csajokhoz olyan idősen... Mert a legtöbb éretlen gyerek volt, mint a legtöbb kamasz :D Még lehet én is az vagyok... Ez majd később kiderül.
F/16
5/11 anonim válasza:
Nálunk is így volt, amikor hazahoztam az első csajt faterom baromi büszke volt, amikor húgom hozta haza az első pasiját fater egy életlen késsel akarta a csávót kiherélni :D
6/11 anonim válasza:
Mert egy lánynál sokkal többet számít az erkölcs. Tudod: ami egy férfinek büszkeség, az egy nőnek szégyen. És ha tetszik, ha nem, ez örök igazság marad.
7/11 anonim válasza:
Nehéz belegondolniuk, hogy ugyanúgy hágja valaki serényen a kislányukat, ahogy ő is tette annak idején :)))
8/11 anonim válasza:
Nekem tök örültek, mikor bejelentettem, hogy van barátom xD
Egyébként a lányokat sokkal jobban féltik általában :) A fiúkat hamarabb engedik önállósodni, míg a lányokat próbálják minél tovább az ő kislányuknak megtartani. :D
18L
9/11 anonim válasza:
a lányoknak méhük van,és gyengébbek
10/11 anonim válasza:
A lányok lehetnek terhesek, sokuk nem tudja megvédeni magát. + Ha a fiadnak van kulcsa ami minden lakatot nyit az menő, de ha a lányod lakatját nyitja ki minden fiú az már gáz úgyhogy ja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!