Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a "jókislányokat" senki sem szereti?
Ha elmész szórakozni és nem vagy 200 kg-os,se ronda akkor rád másznak
Ha viszont elrejtőzől a világ elől akkor ne várd el azt hogy valaki rád másszon
Ez nem kedvesség kérdése.Az ilyen "jókislányok" az esetek többségében rondák,így ezért nehezebb párt találniuk maguknak főleg ha még nekik is magasabbak az elvárásaik külsőre
nem vagyok egoista,de nekem személy szerint semmi gondom nincs a külsőmmel fejben sem vagyok buta liba.
csak egyszerűen nem akarom,hogy átbasszanak,ezért ahogy valamelyikőtök fogalmazta , hogy ' elbújunk a világ elől' vagy valami ilyesmi,nos nem,nem bújkálok csak miért akarjam azt,hogy olyan fiúk vegyenek körül,akik nem érdemelnek meg? hogy szépen padlóra küldjenek és szar kedvem legyen? nem, ameddig nem találkozom egy olyannal,aki képes megbecsülni,addig elvagyok egyedül:)
szóval egy értelmes lány is lehet szép vagy csinos butaságokat írt a kedves hozzászóló:D
16/L
"Az ilyen "jókislányok" az esetek többségében rondák"
Egy szóval se mondtam hogy minden értelmes lány ronda
Itt nem arról van szó, hogy jó-e vagy rossz (vonzalom szempontjából), hanem arról, hogy hogy néz ki.
22f
Akkor lehet az a baj, hogy rossz helyen keresgélek vagy nem járok elég nyitott szemmel. Bár igaz, hogy sokan szimpatizálnak velem, de nekem mindig az kell valahogy, aki csak szórakozik velem és max. később meggondolja magát...És miközben ehhez az egy emberhez ragaszkodom, a többieket észre se veszem és elszalasztom...Most is bánom, hogy nem adtam egy srácnak esélyt, aki nagyon tetszett és sokszor eszembe jut, hogy mi lett volna ha, de hát kár a múlton keseregni.
Egyébként nem igaz, hogy csak a külsőn múlik ez a dolog. Nagyon sok barátnőm nem egy szépség, de már nem tudom, hogy hány pasija volt, köztük kifejezetten helyesekek is...Az biztos, hogy a "miniszoknyás" csajok kelendőek a piacon. nagyon ritka, hogy egy férfi nem csak szép, hanem okos és normális barátnőt keres maga mellé. Ez inkább az idősebbb korosztályra jellemző sztem. A mai fiúk nem akarnak komoly kapcsolatot, bár igazán én sem tudom, hogy mit akarok, de az biztos, hogy nem várnám el senkitől, hogy éjjel-nappal együtt legyünk. Nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyen kaliberű lányok majd feleségnek kellenek.
Igen ez egy tipikus női tulajdonság hogy mindig az kell nekik akik szivatják őket.Lehet talán nem a macho fiúk között kéne válogatnod és akkor megtalálnád a boldogságot?Persze nem csak a külsőn múlik a dolog,hogyha egy csaj jó az ágyban akkor az is adhat okot egy férfinak hogy vele legyen
Ez van ilyen világot élünk,a legtöbb férfit csak a szex érdekli,és a ribancosabb csajok közül válogatnak inkább.Diszkóban például ne keress komoly kapcsolatot,ott inkább ilyen egyéjszakás páwák vannak
kedves kérdező.
tudom, hogy evvel nem sokra mész, de én nem aszerint döntök, hogy az illető miniszoknyát hord-e. és ha az illető qrvajól néz ki, de sík hülye akkor nem sok esélye van nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!