Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a "jókislányokat" senki sem szereti?
Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 00:01
11/34 anonim válasza:
én szeretem a jó lányokat, de kislányok nemhiszem, hogy sok embert érdekelnek... korod?
12/34 anonim válasza:
hát a jó kislány fogalom szerintem abból állhat,hogy nem fekszik össze fűvel-fával nem partypic_a ,nem alkoholizál,nem fogyaszt drogot,nem iszik.
nos.én is ebbe a szűk csoportba tartozom és hidd el,hogy szeretnek minket:) szóval buta kérdés volt.
L/16
13/34 anonim válasza:
Én az olyan jókislányokat szeretem, akik imádnak szexelni, de közben külsőre is vonzóak, vékonya, alacsonyak és bájos arcuk van, szóval kislányosak és ártatlanok, de közben az ágyban egy vad állattá változnak. :D
14/34 anonim válasza:
minden 16-17 éves olyan csajnak üzenem, akik nem k*rvulnak, hogy szeretjük őket! ne higgyétek az, hogy mindenki a k*rvákat szereti... csak őket könnyebb megkapni 17/f írhatsz privátba, ha gondolod
15/34 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok.
#9-es válaszoló miért szted mit gondol egy "jókislány" a párkapcsolatról?
2012. aug. 11. 00:16
16/34 A kérdező kommentje:
Sokszor gondolkoztam már azon, hogy nem szeretnék olyan lenni, amilyen vagyok. Lehet, hogy nekem is egy kis könnyűvérű csajnak kéne lennem, akkor biztos több pasinak bejönnék. De tudom, hogy ez hülyeség és nem lennék boldog Az a problémám, hogy akiknek bejövök, azok nekem nem. Lehet, hogy túl nagyok az elvárásaim. És annak ellenére, hogy magamat egy úgymond jókislánynak tartom, a rendes pasik nem jönnek be, mert azok "csak" rendesek és semmi több.
2012. aug. 11. 00:25
17/34 anonim válasza:
neked az jókislány aki nem könnyüvérű ? ennyi az egész ?
19/34 A kérdező kommentje:
Ezt értem alatta (már privátban is kérdezték):Aki komolyabban gondolkodik az átlagnál, nem egy k..., lehet, hogy kicsit visszafogott, eljár bulizni, de nem issza le magát részegre, nem dohányzik, kedves, figyelmes, jól nevelt, vannak céljai az életben, tanul ...
Nem vagyok bűnronda,sőt, de te sem vagy túl kedves.
2012. aug. 11. 00:35
20/34 anonim válasza:
ha mindez megvan amiket felsoroltál + egy vadmacsaka vagy az ágyban, azt nagyon szeretik az tuti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!