Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenél olyan emberrel kapcsolatot, akinek jó kapcsolata van az exével a közös gyerek miatt?
Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 13:26
1/10 anonim válasza:
Nem értem hogy ez miért probléma. Sajnos nagyon sokan úgy válnak el, hogy utálják egymást, nem bírnak megmaradni egy helységben, és a gyerek szív miattuk. Igazából az lenne a normális, hogy semleges kapcsolatban, vagy barátokként válnak el. Én kezdenék vele kapcsolatot.
2/10 anonim válasza:
Igen. Válás sem feltétlenül csak csúnyán következhet be. És egyébként sem vagyok egy ok nélkül féltékenykedős típus. Az meg sztem nyilvánvaló, ha más miatt (is) jár össze az exszel.
3/10 anonim válasza:
Csak olyannal kezdenék. Ha már más nőtől van gyereke, legyen jó a "referencia". Inkább ez, mint egy hárpia ex és állandó marakodás a gyereken, vagy egy olyan pár, aki nem törődik a saját gyerekével.
Két érett, értelmes felnőtt embernek mindenképpen a jó viszony kialakítására kell törekednie.
4/10 anonim válasza:
Igen,kezdenék.
Ha elválnék csak ilyen emberrel jönnék össze,mivel hiszem hogy a férjemmel mi is jó kapcsolatban maradnák a gyerek miatt.Nem hiszem hogy ezt egy gyermektelen,nem elvált ember elfogadná.
5/10 anonim válasza:
Szerintem is az a normális ha emberi kapcsolatot meg tudják őrizni. Nekem szimpatikusabb lenne, mint az a férfi aki le sem tolja a gyerekét a gyereke Anyát pedig szidja.
6/10 anonim válasza:
Én most ilyen helyzetben vagyok, válok, de a majdani exférjemmel igyekszem megőrizni a baráti kapcsolatot, és úgy tűnik, hogy fog is menni. Nem vagyunk haragban, a sérelmeinket rendeztük, csak éppen elhidegültünk egymástól. De attól még tudunk baráti viszonyban maradni, és szerintem fogunk is. Nem csak a közös gyerek miatt, hanem amúgy is. (Hiszen eleve azért mentem hozzá, mert emberileg értékesnek tartottam, és tartom ma is, csak párként nem funkcionáltunk jól.)
7/10 anonim válasza:
Amíg nem szerelmes az exébe, még biztató is, hogy akkor is emberszámba veszi a nőket, ha a párkapcsolat nem működött.
8/10 anonim válasza:
Eleve elvált,gyerekessel nem kezdenék.
9/10 anonim válasza:
Én olyan helyzetben vagyok, ahol párom nincs túl jóban a gyereke anyjával. Ez nem túl jó senkinek sem. Bár féltékeny nem vagyok rá, azért az idegeskedés a viselkedése miatt az van néha. Úgyhogy szerintem ennél csak jobb, ha meg tudják tartani egymás közt a normális emberi kapcsolatot, hiszen a gyerek miatt muszáj lenne minden gyermeket érintő fontos kérdést megbeszélniük. Egymást szidó, utáló felek között ez nem megy.
10/10 anonim válasza:
Igen, és ez lenne a természetes hozzáállás. Nem könnyű elérni, de mindenki akkor jár a legjobban. Az új társ is, sőt, a másik új társa is! S nem utolsósorban a gyermek. Tolerancia, elfogadás, kölcsönösség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!