Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak még vagy mit csináljak?
Figyelt kérdés
A pasim nem törődik velem egy ideje és már próbáltam vele megbeszélni de nem változik a helyzet csak én még szeretem és nem akarok még valamiért szakítani vele van értelme várnom még hogy változik-e vagy hagyjam ott? én már tényleg mindent megtettem érte hogy ne legyen unalmas velem de alapból sem vagyok egy unalmas csaj de olyan mintha már nem is érdekelném de ha meg felhozom hogy szakítani akarok akkor nem akarja nem értem :S2012. aug. 10. 12:25
1/3 anonim válasza:
Ennek semmi értelme, mert azt írod, hogy nem akarsz "még" szakítani vele. Tehát a kapcsolat kifújt, ennyi volt. Légy határozott, lépj tovább.
24/N
2/3 anonim válasza:
az én párom is ilyen volt az elején...többször leültem vele megbeszélni, mindig azzal jött hogy változtatni fog blablabla de sose lett semmi s mivel én meg nagyon szerettem/szeretem így nem adtam fel...az utolsó beszélgetésünknél közöltem Vele, hogy belefáradtam nem fogok újabb hónapokat/évet várni a csodára (azaz burkoltan közöltem hogy elhagyom) és rögtön észbe kapcsolt, és minden szószerint tökéletes....:)
3/3 anonim válasza:
Istenem...felnőtt nő, és tőlünk kérdezi, hogy mit csináljon. Hajítsd ki, találsz helyette 10 másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!