Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el a nők a szakítás után, hogy teperjen értük az a pasi, akit kidobtak?
Nekem jól esett volna. Mert akkor tudom, hogy valóban megbánta, hogy megcsalt, és szeretett volna visszakapni, mert szeret.
De nem vártam el.
Ehelyett kipakolta a cuccaimat és összejött egy ócska ribanccal. Szóval nem kár érte.
24/n
nos, egy ok amiért ellehet várni:szereti még mindig a pasit a csaj.
Én már jártam úgy hogy kommunikáció kapcsolaton belül nem működött. Nem vette komolyan az igényeim, hogy némi figyelemre vágyom, letojt. Kértem hogy legyen partner, nem lett, letojta. Akkor finoman beadagolva leléptem mellőle, azóta is szid a hátam mögött mint a bokrot hogy elhagytam, és állítólag sír utánam. Akkor miért engedett el ilyen könnyen?
Na ezé!
Mert van, hogy nem gondolják komolyan a szakítást, csak teszemazt több figyelemre, törődésre, vagy szebb ruhákra vágynak éppen, és a szakítás, mint érzelmi zsarolás tökéletes eszköz ehhez.
És mielőtt jönne a lepontozás, én nem csinálom ezt, csak erre tudok esetleg gondolni.
Még mindig nem értem. Ha a nő már párkapcsolatban van, akkor mit törődik azzal, hogy az exe is csússzon-másszon utána?
Még, ha a pasi cseszte volna el vagy javasolta volna a szakítást, akkor megérteném ezt az álláspontot, de így nem.
Én ha szakítok egy nővel, akkor nem várom el, hogy gondoljon rám vagy próbáljon visszaszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!