Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ez van mindig?

Figyelt kérdés
Miért mindig az az ember elérhetetlen akiben minden megvan ami nekünk kell? miért van az hogy azzal az emberrel nem jön össze a dolog akiért annyira odavagy és bármit megtennél hogy összejöhessen a dolog?Én miért mindig az az ember nem viszonozza a dolgot akit mindenáron meg akarnál szerezni?
2012. aug. 7. 23:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Murphy. 19/F
2012. aug. 7. 23:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ugye-ugye? a szerelem kib*szás... én 3 hete egy olyan csajba voltam szerelmes, aki még viszonozta is volna, ha az a volna(vagy a spanjai) nem lett volna ott... most pltói szerelmet táplálok egy külföldi színésznő iránt... erre varrjál gombot :D
2012. aug. 7. 23:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős..:D ilyen az élet. És ja, Murphy.
2012. aug. 7. 23:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem mindig :D
2012. aug. 7. 23:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Jah...murphy...hogy cseszné meg:D de ez téboly...nem bírom ezt...
2012. aug. 7. 23:54
 6/6 anonim ***** válasza:
én se bírom! mondom, h a szerelem kib*szás!
2012. aug. 8. 00:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!