Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kellene tennem? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? Hogyan tudjam meg hogy szeret vagy sem?

Figyelt kérdés
Van egy lány elég zűrzavaros a helyzet.9 hónapja ismerkedem vele de a csókot sem engedi.Féltékeny ha megyek valahová ,minden nap keres.Minden megoszt velem ha baj van ha örül valaminek egyszóval mindent.Szüleivel jó a viszonyom.Azt mondja a barátság és a szerelem között állunk de én már nem tudom mit higgyek el.Belefáradtam ebbe az egészbe de nem tudom hogy mondjam meg neki hogy inkább hagyjuk ezt az egészet.Mert ha 9 hónap alatt nem szeretett meg 10 év után sem fog.
2012. aug. 7. 22:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

ha neked megfelelő a pillanata, akkor neki is az, hiszen ezt a szituáció adja...9 hónap után ne mondja már h nincs megfelelő pillanat egy csókra...

csókold meg, mikor úgy gondolod h okés, aztán várd a reakciót

azokból, amiket írtál úgy tűnik, mintha a csaj kb 15-16 éves lenne és nem 20

2012. aug. 8. 17:09
 12/18 A kérdező kommentje:
Néha úgy is viselkedik de egyébként nagyon komoly gondolkodású de valahogy az istennek sem lehet vele birni.Megfogadom a tanácsod jövőhéten lesz a születésnapja akkor lesz az a pillanat amikor úgy gondolom a csók kell oda.És lesz ami lesz ha elfogadja el ha nem nem .Szerintem sokan nem vártak volna 9 hónapig én ezt mondtam neki erre azt mondta hogy sokan még ennyit sem értek volna el 9 hónap alatt.Hát ez is jó nagy hülyeség.Ti mit tennétek a helyemben mit mondanátok neki esetleg a csók előtt ?
2012. aug. 8. 17:20
 13/18 anonim ***** válasza:

csók előtt mondanám neki h sztem eljött egy pillanat, amire már több hónapja várok és ami a szülinapi meglepihez tartozik, szeretnéd megkapni?

innen már úgyis gondolja sztem h mit szeretnél...

ha azt mondja h nem, akkor megkímél egy kínos szitutól téged és tudni fogod h visszautasított 9 hónap után, szal nem éri meg utána futni, legalábbis ilyen szinten, ahogy te csinálod

ha meg igent mond, mehet a dolog

(előző voltam)

és oszd ám meg h hogy alakult a dolog :)

2012. aug. 8. 21:33
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget bárhogy is alakul értesíteni foglak:) köszönöm a segítségeket még egyszer ,megpróbálom lesz ami lesz:)tegnap is keresett telefonon meg ma is szóval eljön a csókhoz való pillanat úgy érzem ha meg nem akkor legalább megtudtam:)
2012. aug. 10. 14:39
 15/18 A kérdező kommentje:
Ma megpróbáltam a csókot.Odaadtam az ajándékot és mondtam hogy adhatok e még valamit.Annyit mondott hogy egy puszit.Szóval nem engedte a csókot.Én befejeztem vele csak annyit mondatok hogy hogyan mondjam meg neki hogy nem szeretnék tőle semmit se barátságot se semmi mást?
2012. aug. 10. 20:35
 16/18 anonim ***** válasza:

hát sajnálom :/

nyíltan és egyenesen mond meg neki, h neked ez így nem jó, hogy ő csak játszik veled...te többet szeretnél, és ha ő nem, akkor jobb lenne megszakítani a kapcsolatot

2012. aug. 15. 09:17
 17/18 anonim ***** válasza:

ja am az előző válaszokat is én írtam...

remélem a következő kiszemelteddel szerencsésebb leszel :)

én drukkolok :)

2012. aug. 15. 09:19
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen bár nem hiszem hogy mostanság lesz kiszemelt ki kell pihenni ezt, az előző lány 6 évre tette tönkre a lelki állapotomat ő talán 10 évre de majd kiderül:)lényeg hogy egyenlőre inkább egyedül maradok:)
2012. aug. 16. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!