Mit kell tennem, hogy a gépemben tudjam egyszerre a Microsoft Office 2003 és a 2007 használni?
Próbáld külön partícióra telepíteni őket.
De mihez kell két verzió? Az új mindig tudja azt amit az előző verzió(k). Ugyanúgy képes a régi formátumba is menteni vagy azt beolvasni ha kompatibilitási problémákra gondolsz.
Én kidobtam a gépemről végleg minden MSOffice-t, mert nem volta kompatibilis egyik a másikkal. Mi van helyette? Ingyenes LibreOffice! Mindent megnyit, mindenre menthető, az MSOffice összes (Word 95, 97) fájlait is megnyitja, egyszóval nagyon jó. Nem mellékesen:INGYENES.
Ezt a két fájlt kell letölteni:
köszi a válaszokat :)
na ezt a Liber Officet kipróbálom.
Mielőtt a Libot telepited, teljesen takaritsd le az MSOffice összes maradványát. A letöltésnél aa felső fájlt telepitsd először, a másik a nyelvi (magyar) fájl.
Aztán nyiss meg egy szöveges, egy táblázatos és egy bemutató fájlt és jobb egérgomb: Társitás. Mindig ezzel a programmal nyissa meg: ezt kell bejelölni.
Hamar meg lehet szokni, hogy Word helyett Writer, Excel helyett Calc, Power Point helyett Impress stb. a neve.
"Az új mindig tudja azt amit az előző verzió(k)."
Általánosságban igazad van, de pl. a 2007-es Office olyan mértékben gané, gány ipari hulladék, hogy az már fáj.
Én fél óra alatt meguntam, és visszadobtam a gépemre a 03-as jól sikerült jószágot.
Kérdezőnek meg javaslom, hogy szerezzen be egy "2007 to 2003" átalakítót, és akkor egy 03 is elég.
G.
LibreOffice van már a gépemen. (Előtte ledobtam a 2007-et, még konverterrel is gutaütés volt).
Egy biztos: prezentáció készítésénél 2003-ra kell menteni Librevel is, mert azt az vetitő laptopok többsége tudja kezelni, a 2007-et nem mind (szétdobja a sorokat stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!