Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kellene tennem? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? Hogyan tudjam meg hogy szeret vagy sem?

Figyelt kérdés
Van egy lány elég zűrzavaros a helyzet.9 hónapja ismerkedem vele de a csókot sem engedi.Féltékeny ha megyek valahová ,minden nap keres.Minden megoszt velem ha baj van ha örül valaminek egyszóval mindent.Szüleivel jó a viszonyom.Azt mondja a barátság és a szerelem között állunk de én már nem tudom mit higgyek el.Belefáradtam ebbe az egészbe de nem tudom hogy mondjam meg neki hogy inkább hagyjuk ezt az egészet.Mert ha 9 hónap alatt nem szeretett meg 10 év után sem fog.
2012. aug. 7. 22:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

hidd el,a nyilt,egyenes beszed a legcelravezetobb.ulj le vele,mondd el neki,hogyan erzel,majd kerdezz ra.ennyi.

ha nem egy bugyuta,vihogos fruska,akkor meg tudjatok beszelni

2012. aug. 7. 22:24
 2/18 A kérdező kommentje:
egyszer megkérdeztem hogy barátként szeret e vagy több annál azt mondta a kettő között állunk.Mindig azzal jön hogy szabad az út lehet más lányok után is menni.de mindig idegesen mondja szóval féltékeny tudom.csak sajnos ez nekem kevés.szóval lehet vele beszélni róla de nem mond konkrétat
2012. aug. 7. 22:31
 3/18 anonim ***** válasza:

lehet h túl fiatal, tapasztalatlan, fél a kapcsolattól, a közeledésedtől...

volt már "komolyabb" barátja, akinek nem csak a kezét fogta?

2012. aug. 7. 23:04
 4/18 A kérdező kommentje:
volt egy srác neki nem tudom mennyire volt komoly egyébként a lány 20 éves.fiatal az igaz.meg például volt olyan hogy ment pestre de én tudtam róla hogy menni fog a barátnőével de nem mondta csak az indulás előtti nap.Én megkérdeztem tőle direkt hogy mikor szólt a barátnőd azt mondja ma.Pedig nem volt igaz mert én már 4 nappal azelőtt megtudtam mástól hogy ő menni fog.Lehet azért nem merte mondani előbb mert félt hogy nem engedem el vagy hogy megharagszok?vagy pedig azért mondta utolsó nap hogy akkor már ugyse tudok mit tenni?szóval vannak ilyen események is.Elég nehéz az ügy egyébként én már hagynám a fenébe az egészet de nem tudom hogyan.
2012. aug. 8. 12:42
 5/18 anonim ***** válasza:

és te hány éves vagy?

bulizni, pasizni ment el a barátnőjével, vagy csak úgy? mert ha pl csak vásárolni akk miért baj ha csak aznap szólt?

nem túl sokat írtál magáról a lányról...így nem tudjuk h milyen is lehet...

1. vagy csak játszik és olyan "ribi féle" (bocsi)

2. félénk, fél a kapcsolattól..

stb.

2012. aug. 8. 14:23
 6/18 A kérdező kommentje:
Én 28 éves vagyok(leszek)a barátnője házába ment segíteni(állítólag) azért baj hogy nem mondta előbb mert engem zavar és hazudik mert azt mondta hogy csak előző nap szólt neki a barátnője hol én tudom 4 napja már tervezik.szóval ez szerintem hazugság.A lányról csak annyit hogy általában minden nap keres engem hogy mi újság.Ez egyfajta kötődés szerintem de kettőnkről sose akar beszélni ha én nem hozom fel a kettőnk kapcsolatát sose beszélne róla.Miért? Ő szerintem úgy gondolja hogy ő mehet bárhová de ha én megyek akkor ez őt zavarja.De viszont mégsem akar velem lenni mint egy pár.Nagyon hamar megharagszik ha valami nem úgy van ahogy ő akarja.És általában rajtam rója le a haragját.Vannak pillanatok amikor megcsókolnám de nem merem mert biztos hogy elutasít.Tegnap beszélgettem vele kérdeztem tőle hogy ő mit tenne ha a szive azt súgná hogy meg kell tenni valamit de mégsem tenné mert fél az elutasítástól.Ő azt mondta beletörődne.Erre mondtam neki hogy akkor is ha egész életeden keresztül ez volna eszedben hogy mi lett volna ha megteszed.Azt mondta hát ez van.Meg a csókról kérdeztem hogy ő mit tenne azt mondta ő megvárja a megfelelő pillanatot.Persze ezt nem kettőnkről kérdeztem csak úgy általánosságba véve.Szóval a lány ilyen .Hazug de mégis kötődik.Ha segítség kell szól.ha bajban van szól de szeret is velem lenni.De mégsem fogad el párjául.Mindig azt mondja szabad az út lehet menni más lányok után is.röviden ennyi:)
2012. aug. 8. 14:54
 7/18 anonim ***** válasza:

nezd,ne legyen igazam,de szerintem talonban tart.var,var,hatha jon egy pasi,aki neki teljesen megfelelo,kozben te meg apolgatod a lelket,foglalkozol vele,stb.ez nagyon kenyelmes.tudom,mert akarmilyen szemet dolog,en is csinaltam.attol meg lehet feltekeny,hogy nem szerelmes.erez valamit,nyilvanvalo,de ezek szerint az nem eleg egy kapcsolathoz.de mondom,ne legyen igazam.

azt nem ertem,ha nem vagytok egyutt,miert kene barhova is neked elengedned?

2012. aug. 8. 15:02
 8/18 anonim ***** válasza:

3 és 5. hozzászóló vagyok....

én a helyedben megpróbálnám megtenni a csók dolgot...gondolom mikor úgy érezted h legszívesebben megcsókolnád, akkor ott volt az a bizonyos megfelelő pillanat...amiből biztosan több is volt, lesz

ha visszautasítja a csókot és az ilyesfajta közeledésedet ezután is, akkor nem érdemes vele ilyen szinten törődnöd, mint ahogy most teszed

mert ezzel "magadat teszed tönkre" és csak az időt vesztegeted

ha meg hagyja a csókot, lehet h vmi más állhat a háttérben (se veled, se nélküled kapcsolat)

2012. aug. 8. 15:18
 9/18 A kérdező kommentje:
teljes mértékben igazatok van .Én is sokat gondolok erre hogy vár vár hátha talál megfelelőt ami neki is jó. A csók dologhoz annyit hogy én megcsókolom azzal nincs baj de azt mondta hogyha neki nincs meg az a pillanat akkor ellesz rontva az egész kapcsolat.Persze ezt úgy kérdeztem meg tőle hogy általánosságban értve.Biztos hogy ezért vár de én elmondtam neki hogy nagyon szemét dolog ha az ember olyat csinál hogy kapaszkodik egy faágba és akkor engedi csak el ha talál egy erősebb szebb faágat amibe ismét beletud kapaszkodni.Erre azt mondta ez így van.Múltkor mondtam neki hogy és kívánom neki hogy megtalálja a boldogságot mert mindenki megérdemli.Erre elfordult egy kicsit és elpityeredett.Azt mondta megtudná tenni hogy visszamegy a régi barátjához ha akarna.Gondolom ezzel azt akarta mondani hogy ha én várok rá akkor ő is vár.De nem tudom mondjátok meg ti hogy szerintetek hogy gondolta:)
2012. aug. 8. 17:00
 10/18 A kérdező kommentje:
Ő attól fél hogyha nem szól nekem hogy elmegy valahová akkor elveszíthet mert nem osztotta meg velem hogy ő megy valahová.Gondolom ezért van hogy inkább szól csak ne legyen neki belőle baja hogy ne hogy ez miatt szétmenjen a kapcsolat.
2012. aug. 8. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!