Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy én senkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy én senkinek sem kellek?

Figyelt kérdés

Hiába minden próbálkozásom, miért kell egyedül maradnom? Miért nem lehet nekem is egy párom akit szerethetek?

24 F.

2012. aug. 7. 21:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azért, mert gyk-n sajnáltatod magad. Nem oltás, tükröt tartok eléd. Kezdj vmibe, és hátha megismerkedsz egy lánnyal. Ne adj le az igényeidből a magány miatt, hanem találj rá arra, aki neked kell, ha nem jött össze, majd mással
2012. aug. 7. 21:04
 2/12 ASOT ***** válasza:

1-eskével egyet értek!

amúgy tudtam h ma még hasznát veszem amit ma írtam ma már...

Amúgy szerintem túl lelkis vagy, túl sokat gondolkodsz, túl sokat pityeregsz azon h sz@r az életed.

ÉS nem a szüzességed miatt nem töltené veled egy nő szívesen az idejét hanem azért mert nem lenne semmilyen hangulat. Túl kuss lenne és túl sok para és túl sok önbizalom hiány.

Amiből az ered h tétova vagy és nem tudod fenntartani a nőnek az érdeklődését.

2012. aug. 7. 21:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Ja. Szerintem is jobban tennéd, ha nem itt lógnál, hanem pl. egy társkeresőn.
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem tudok magammal mit kezdeni.
 5/12 A kérdező kommentje:

A társkeresőn.. Minek? úgysem ír vissza senki...

Évek tapasztalata..

2012. aug. 7. 21:07
 6/12 szamóca.. ***** válasza:
amellett hogy az elsőnek igaza van, még hozztenném hogy nem fektetsz bele elég energiát. ez visszás, mert persze lankad a motiváltságod minél kevesebb a siker, de annál erősebben kell próbálkoznod. ne add fel. fejleszd magad kívül-belül, legyél megnyerő, humoros, magabiztos, beszélgess sok lánnyal, és egy idő után valakinél nyert ügyed lesz.
2012. aug. 7. 21:08
 7/12 A kérdező kommentje:
Egy idő után ha így is van úgy érzem hogy púp vagyok az illető hátán, és ezáltal már beszélgetni sem tudok vele normálisan inkább békén hagyom..
2012. aug. 7. 21:09
 8/12 szamóca.. ***** válasza:

a nagyi gazság, hogy ha úgy érzed zavarsz valakit az áltaálban úgy is van. nem békén kell hagyni, hanem rájönni hogy miért zavarod, és megváltozni.

az is nagy f.szság hogy soha nem kell megváltoznod... néha kell. nem általánosan és nem mindig, de vannak tulajdonságok amiket le kell vetkőznöd, mert nem jó személyiségjegy. nálad ilyen ez a végtelen önsajnálat, az, hogy nem vagy tettre kész (írunk neked sok jó tanácsot, de csak hárítasz), és hogy önbizalomhiányod van. vetkőzd le, különben lúzer maradsz.

2012. aug. 7. 21:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Pszichológus segíthet!
2012. aug. 7. 21:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Ismerős helyzet, tesó.

Tudod mire jöttem rá, hogy mit túl jó fiúk vagyunk, nekik meg a rossz kell és kész, ennyi az egész.

22F

2012. aug. 7. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!