Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha senkinek nem kellek?
Tudom, hogy még fiatal vagyok (18/L), de akkor is jó lenne már egy kapcsolat. Nem szoktam ismerkedni, nem járok bulizni. Csak neten ismerkedek, és ennek megvan az oka.
1. Mert szerintem nem vagyok eléggé jó csaj. Szóval egyesek szerint kövér vagyok, szerintem teltkarcsú. Meg folyton csak kihasználnának, csak megdugni akarnak. Vonzom az ilyen kanos pasikat, vagy a csúnya pasikat. tehát összességében nem vagyok ilyen cuki cica.
2. A szüleim (de leginkább anyum) szigorúak. Ha régen vagy mostanság is el akartam menni valahová, megkérdezték kivel, minek, hová. És a végén mindig csak az lett, hogy nem is merem ezt meg ezt (még jó hogy nem ismeri, honnan is ismerné a barátaimat?), meg hogy nem mehetsz sehová. Így hát beleuntam abba, hogy folyton megkérdezzem elmehetek-e valahová. Úgyhogy ilyen formában az ismerkedési esélyeim lecsökkentek a net szintjére.
Ezen felül szűz vagyok, és még soha nem volt barátom.
Hát erre a kiírásra most fogsz pár ajánlatot kapni, főleg privátban, úgyhogy válogathatsz majd a kanos férfiak között, akik szűz lányra vágynak. :)
A szerelem nem úgy működik, hogy akkor jön el, amikor te akarod, úgy képzeld el, mint a villámcsapást. Nem tudod honnan jön, de ha eltalál, azt megérzed. Interneten is lehet ismerkedni, de nem ezen az oldalon, ha jót akarsz. 25F
Mindenki biztatja magát,
Alkatom jó, irigyek csupán.
De ez nem így van,
Testeden tudod mi hiba.
Tegyél hát ez ellen,
Szüleidet altasd szerrel.
Így ellóghatsz az éjszakába,
Nagy korúként áldásuk ne várjad.
Köszönd meg szeretetük,
Mondd, kell valami férfi szerű.
Megértik ha nem vallásosak,
Szeretnek, s nem konzervatívak.
Szüzességed, becsüld,
Első csókod jónak küldd.
Kívánok sok-sok szeretet,
Véget ért ez a mese.
F/16 (beszéld meg velük, teltkarcsúságodra tényleg légy büszke, ne magyarázd, de nem árt egy kis fogyás, ha a többségnek mégsem tetszel)
Attól, hogy az ember túlsúlyos, vagy teltkarcsú találhat még párt, ez tapasztalat.
Nem kell mindenáron ismerkedni, csak légy önmagad, mosolyogj :) Ennyi.
Ha mégis úgy érzed fogynod kéne, akkor hajrá, érdemes a nasit leszorítani, emellett valami sportolni, ajánlom a biciklizést kezdetnek tökéletesen megfelel :)
23/L
küldj egy képet, én megismertem most egy duci csajt és sztem neki se volt senkije és nagyon szexi :D
f18
mosolyogj, ennél hülyébb tanácsot..:D
Miért kell azt hinni hogy a mosolygás megoldás a világ összes problémájára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!