Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy szerintem mondjuk eléggé ronda vagyok, de azért vannak olyan emberek akikről jobban azt hinné mindenki hogy sosem lesz barátnője, nekik mégis lett, nekem pedig nem.

és én nem értem, hogy miért van az, hogyha egy csajjal sikerül is úgy elbeszélgetnem, meg úgy bírjuk egymást nagyjából, mindig az van hogy a végén ő már teljesen leszar. Eddig volt valamennyi elvárásom a csajokkal szemben, de már most csak egyetlen elvárásom van, mégpedig hogy szeressen, de így sem jön össze sehogy sem, senkivel. 13 éves korom óta nem volt senkim, és már nagyon elkeseredtem. Lehet hogy egyedül fogok meghalni? :|

17/f

2012. jún. 28. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:

velem is ez van szintén 17 vagyok és fiú én is :S

ja meg szerintem én is elégé ronda vagyok

2012. jún. 28. 21:15
 2/6 taylortimothymatthew ***** válasza:
100%
Itt csak súlyos önbecsülési problémák vannak, nem az hogy ilyen meg amolyan a külsőm. Próbálkozni kell a lányoknál,nőnél éjjel nappal.
2012. jún. 28. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az exem 21 éves koráig nem kellett senkinek, a jelenlegi pasim 19 évesen volt először csaja. Az óta le sem tudják vakarni magukról a nőket. Ha már most elkezded a vinnyogást, akkor nagy eséllyel maradsz örök szingli. Úgyhogy fejezd be!
2012. jún. 28. 21:18
 4/6 Csegi89 ***** válasza:
Mínusz pont, hogy itt siránkozol. Valószínűleg benned van a hiba, de elsősorban ne a külsődben keresd...
2012. jún. 28. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Talán tényleg túlzás ezt mind a külsődre kenni. Én azt hittem hogy különösebben nincsenek magas elvárásaim egy fiútól, de rádöbbentem, hogy igazából rengeteg van, főleg belsőre; viszont ugye ahhoz, hogy valakivel eljuthass odáig, hogy megismerhesd közelebbről, mindenképpen kell kölcsönös vonzalomnak létrejönnie kettőtök között. Ez pedig az én esetemben azt hiszem nagyon ritka. Ha ez megnyugtat, komolyabban nekem se jött össze soha semmi és kifejezetten magányosnak érzem magam. Nem hinném hogy reménytelen eset vagy, ne add fel, csak ragadd meg minden apró lehetőséged, egyszer úgyis összejön. :) Ja, és már azt is egy jó pont, hogy tudsz helyesen írni. :D
2012. jún. 28. 21:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha magadat ennyire lebecsülöd akkor miért várod el, hogy egy lány szeressen benned valamit is? Mitől vagy kevesebb mint a másik? Nem kéne görcsölni azon, hogy mikor lesz csajod hanem kikapcsolni a számítógépet és emberek közé menni például szórakozóhelyek, sportrendezvények azaz megadni magadnak az esélyt, hogy összefuss más lányokkal.

El kell fogadni azt a tényt, hogy sok lány vissza fog utasítani de ha nem próbálkozol akkor más fog helyetted és azok fognak a csajokkal összejönni nem te. A csajokkal meg ne finomkodj mond meg neki nyíltan, hogy tetszel neki és, hogy mit akarsz ha ő is így érez akkor megtalálja a módját ő is, hogy összejöjjetek. Ha nem akkor egy lépéssel közelebb vagy majd a leendő csajhoz ne pazarold az időd arra akinek nem kellesz.

De fiatal vagy és ez a legjobb az egészben ilyenkor még semmi sem ciki. Még nincs nagy elvárás a csajok részéről csak légy velük humoros, finoman pimaszkodj velük és viselkedj férfi módon egy nőnek sem hiányzik az, hogy rinyálj nekik ha egyszer is előadod magad akkor vége nincs második esély....

2012. jún. 28. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!