Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
(Tudom, most azt fogjátok mondani, hogy még fiatal vagyok a randizáshoz, és a párkapcsolatokhoz, és hogy inkább foglalkozzak az iskolával és a tanulással. Az iskola és a tanulás teljesen rendben van. Kitűnő tanuló vagyok, azt hiszem ezt már nem lehet tetézni.)
Elég kevés az önbizalmam, és szerintem egy kicsit látszik is rajtam. Okos vagyok, jó tanuló, jó gimibe járok, nem vagyok csúnya - bár szerintem szép se, de sokan mondják. (Szőke haj, kék szem.) Kicsit alacsony vagyok (158 cm). Nem vagyok gebe, de duci sem, olyan átlagos. Oroszlán horoszkópomból adódóan társasági ember vagyok, szeretek barátkozni, és beszélgetni. Nem vagyok egy tipikus "menő csajszi", de nem is vagyok az a "láthatatlan kisegér". Nem hallgatok Justin Bieber-t, Fluor-t, és SP-t sem. Selah Sue, Ellie Goulding és T.Mills a kedvencem. Átlagosan öltözködöm, csőfarmer-póló-sportcsuka.
Nem vagyok se "Páwa", se "Plázabitch".
Nem azért szeretnék párkapcsolatot, hogy elmondhassam, hogy "mennyire menő vagyok", hanem azért, mert szeretnék valakit szeretni. Tudom, erre ott vannak a barátnők, de az nem ugyanaz. Egyre többször hiányzik valaki mellőlem.. egy társ, akivel megbeszélhetem a dolgaimat, és hozzábújhatok.
Szerintetek miért nem kellek senkinek?
15/L
Mert van az embernek ilyen időszaka. Nem a hozzá passzoló, neki megfelelő emberek közt mozog.
Ne erőlködj, ne akarj mindenképp párt találni! Járj társaságba, szórakozz, beszélgess! De ne a mindenképp ismerkedni kell gondolattal a fejedben! Igyekezz tevékenyen élni és ne sajnálgasd önmagad! (Bár a te korod pont ennek a fő korszaka.) Aztán majd kialakul. Nem késtél le semmiről.
biztos azért nem kellesz senkinek mert nem vagy elég feltűnő! És a nem feltűnő fiúk akik szeretnének ők meg nem kezdeményeznek! Én inkább a nem-feltűnők felé vagyok de nem annyira.
Vagy mert mondjuk 12-13-nak nézel ki és a pedómacik megfogyatkoztak. Múltkor próbálkoztam egy ilyesmi lánnyal mint te,m de elrontottam, de amúgy is tök antiszoc volt, szal örülök is hogy végül nem sikerült. Persze te nyilván más vagy, hol laksz? Sose kezdeményezett még senki sem?
F18
Igen,ebben a korban ez sokmindenkinél előjön.Amiket leírtál,az alapján szép lehetsz:)
Küldenél egy képet magadról?
"Oroszlán horoszkópomból adódóan..."
Eddig olvastam, bocsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!