Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eltiltottak tőle te még tartanád vele a kapcsolatot?
a srác akivel járok/jártam nemtudom mi van most mert a szülei 'nem nagyon bírnak' mert én inkább az a lázadó lány vagyok, és ez nem tetszik nekik, a barátom fél cig*ny de ő nem olyan.. meg nem is látszik rajta még nálam is fehérebb pedig az aztán durva.. de a családján nagyon látszik meg ilyen tipikus gettoból származók,én meg pont az ellentéte... az én szüleim pedig utálják a cig*nyokat, igazából énse birom őket de ő más..:/
tegnap az anyja majdnem nekemjött ' mert hogy én belehuzom a fiát a rosszba'.. ugy futottam el..
ma pedig elmentek a szüleim az ő szüleihez ( nem tudják h járunk) és kicsit leosztották..a szülei azt mondták h ők nem akarják megtiltani h beszéljünk, de az én szüleim ragaszkodtak hozzá h többet ne beszéljünk még csak ugysem mint haverok.. ha megmondanám h járunk akkormeg fuu.. szerintem nagyon kiakadnának:S még tartanád vele a kapcsolatot vagy muszáj elfelejteni?:/
engem anno eltiltottak a barátomtól.
most van két gyerekünk, és a felesége vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!