Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolgokkal lehet feldobni egy kapcsolatot?
Mozduljatok ki. Pl. vmi kalandpark eléggé feldobná, ehhez az ember soha nem lehet se túl fiatal, se túl idős. Izgi is, és a szerelem barátsági oldala erősödik meg..ami szerintem fontos. Aztán kövi héten diszkó.
Megint máskor csapsz egy romantikus estét, főzöl neki, ilyenek.
Ha 8 hónap után kifulladtatok (és ötleted sincs), akkor ennek se jósolok nagy jövőt!
Ő nem érdeklődik, te meg nem tudod felkelteni az érdeklődését, így annyiban is maradtatok. Érdekesebb lennél a számára is, ha lenne benned vmi érdekes, vagy legalább őt annak találnád, mert sztem te sem vagy elájulva tőle. A közös programok, élmények tényleg közelebb hozhatnak benneteket (mi még most is felidézzük a 10 évvel ezelőtti nyaralásokat), de ha nem alapoztok, akkor ledől a ház. Talán a hungaroringre kellett vna kimennetek (ha esetleg te is csíped, mert én pl. utálom), csak az horror pénz.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!