Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl sok, ha mindennap tartjuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sok, ha mindennap tartjuk a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel (talán nevezhetem annak) 1 hónapja vagyunk együtt, kb 2 hete van szex, távkapcsolat.

Érdekes egy lány, mert aztmondja utálja az iylen nyálas romantikázást meg iylneket, szal nemtudom.

néha aztérzem, hogy sok ha midnen nap bezsélünk. de félek, hameg nem keresem, akkor meg majd keveselli, meghogy nem is vagyok neki fontos.

ő is szokta írni, ha gépközelbe van, tehát ő is keres engem.

valamiért ugyérzem akkor is sok, hogy minden nap beszélünk..meg nincsis nagyon miről...mindig uyganazok, mitcsináltál ma, stb stb...

jo legtöbbször igyekszem elszórakoztatni minden hülyeséggel..de van hogy eltellik fél óra is iylen "párbeszédszünet" mikor egyikünk sem ír.

fura, mert élőben meg be nem áll a szánk egy másodpercre sem.

20 évesek vagyunk mindketten.

nos vélemény erről?

mondom a csaj utálja a romantikát és a nyálaskodást.

2012. aug. 2. 10:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Nálunk régen órák után állt be ez, de akkor se tudtam megoldani.

18/f

Thor, a villámok istene

2012. aug. 2. 10:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem vagytok már kisgyerekek, szerintem egyáltalán nem sok, ha mindennap tartjátok a kapcsolatot. De neten nem sok értelme van, nagyon kellemetlen érzés, amikor órákig ott van az előző üzenet, tudod, hogy ennek a beszélgetésnek annyi, de mégiscsak válaszolni kéne rá. Plusz én nem szeretek folyamatosan a gép előtt ülni, és kötöttgégnek érzem ezt, szerintem nem erősíti a kapcsolatot, inkább azt az érzést, hogy mennyire elegem van ebből. A telefonálás híve vagyok, mert sokkal személyesebb, és biztosan csak annyit beszéltek, amennyire szükség van, vagy amíg van mit. Ha lusták vagytok olyan díjcsomígot kinézni, hogy ingyen hívjátok a másikat, akkor pedig inkább skypoljatok. halod a másik hangját, hangsúlyát, nevetését, sokkal jobb az!
2012. aug. 2. 10:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem baj. Előbb-utóbb úgyis jön egy olyan időszak, amikor nem találkoztok napokig, és akkor dőlni fog belőletek a munkaviszony.

Amúgy ha minden nap beszéltek, akkor tényleg nincs sok mondanivaló, ezt tapasztalatból tudom mondani.

24/F

2012. aug. 2. 11:15
 4/4 A kérdező kommentje:

na igen...telefon..:XD

telóját rendszerint nem veszi fel...le vna némítva mindig..XD

amikor együtt vagyunk akkor sem...kb 2 óránként előveszi ránéz...jé kerestek..ha fontos visszíhív ugyis..XD

szal ott is inkább csak smst szoktím írni..arra mindig válaszol, ha késve is..:)

2012. aug. 2. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!