Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak akkor lehet elfelejteni egy kapcsolatot ha mással vigasztalódunk?
A rövid kérdésre igen a válasz, mert a boldogtalanság kulcsa, egy boldogság :)) Ha mondjuk dobott a barátnő, keresni kell valami hosszútávú örömforrást, amelyben teret kap a társaság is. (az ember társas lény, és egy fontos kapcsolata megszűnik ilyenkor). Nem feltétlen egy másik férfi/nő.
F/16
Hülyeség. Azzal csak tárgynak használod a másikat, ha csak a saját érdekeidre fordítod.
Én több, mint egy éve szakítottam az exemmel (igazából ő is dobott, meg én is dobtam...mai napig nem értem, hogy hogyan is történt) és azóta sincs senkim. És mégis túl vagyok rajta, bár nagyon nehéz volt.
Előbb magadban kell lezárni és utána mások fel nyitni.
Ne gondolod, hogy maradéktalanul elmúlik. Nem fog. Akkor sem, ha lesz más. Szóval ilyen alapon akár két héttel a szakítás után rohanhatnál máshoz.
Ha igazán komolyak voltak az érzelmeid iránta, akkor örökre benned marad egy kis része. Ezt nem lehet kiölni semmivel és senkivel.
24/n
én egyedül illetve a barátaimmal vigasztalódtam, mi áprilisban mentünk szét, mi is közel 4 évet voltunk együtt
már elmondhatom, hogy jól vagyok, azt hiszem nyitott is egy új kapcsolatra:)
majd neked is elmúlik és rá fogsz tudni nézni másokra is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!