Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakító ok lehet a nőknél, ha nem érzik, hogy a párjuk komolyan gondolja a kapcsolatot?
Itt nem az számít, hogy ki mit mondd, hanem hogy összességében hogyan áll a kapcsolathoz. Ez már az első 1 héten eldől, hogy akkor most csak szórakozi az illető, vagy komoly kapcslatot akar. Sőt, már kb a randizásnál...
Nyilván senki nem tudja 3 hónap után biztosra, hogy akkor most ezzel az emberrel életem végéig együt leszek, de máshogy állsz hozzá, ha megadod az esélyét és más, hgyha csak épp nem akartál egyedül lenni, meg jó lesz, amíg nem találok jobbat...stb. Szóval ha nem érzem, hogy ő nem csak arra hajt, hogy egy kellemes szexkapcsolat legyen, akkor az szakító ok.
Lehet tudni, ha valaki előre trevez, pl elhív egy 2 hónappal később esedékes koncertre, meghív hozzájuk, bemutat a barátainak, a szüleinek... Ha csak kettesben randizgatunk mindenkitől elszigetelve, és már az első héten azt mondogatja, hogy így szeretlek úgy szeretlek, de soha említést se tesz rá, hogy mik a hosszútávú tervei (csak amgával kapcsolatban), vagy nem mondd olyanokat, hogy jó volt itt és itt, jövőre majd téged is elviszlek, meg hasonlókat, akkor igenis ott fogom hagyni ahogy ez leesik...
Igen, szakítottam is már ilyen miatt, főleg azért mert csak mondogatta hogy így szeret úgy szeret, de nem éreztette, nem mondani kell hanem éreztetni. Kimondani pár mp, éreztetni több!
Ha komolyan gondolja akkor ne törje meg a bizalmat és ne mindig én legyek a hibás a vita végén aminek ő az oka hogy ő csinál félreérthető dolgokat. Egy kapcsolat két emberről szól, ne csak én tegyek érte.
Ha nem akar a jövőről beszélni, nem is érdekli hogy én hogyan képzelem el, nem mutat be a szüleinek, barátainak esetleg nem áll mellém, akkor nem tervez pár hónapnál tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!