Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most csak szivat?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel nagyon sokat beszélek facebookon lassan már két hónapja. Nagyon kedveseket írt meg jól megértettük egymást. Aztán egyszer csak kiderült hogy nem csak velem beszél és ez nagyon fájt, de annyira megkedveltem hogy megbocsájtottam neki és folytattuk a beszélgetés. Egyszer úgy tett hogy nagyon szép vagyok és hogy tudja hogy én őt nagyon szeretem. Nem vallottam be hogy igen csak azt mondtam hogy én is kedvelem mert ő is ezt mondta, de nem hitte el, tudja hogy én többet érzek iránta. Ezek után egyre többet beszéltünk meg mindig rámírt és még a nyaralásán is velem beszélt. Tegnap mire felmenntem facebookra már rámírt h szia és ennek nagyon örültem visszaírtam neki de nem válaszolt. Ma reggel ahogy bekapcsoltam a gépet láttam h kapcsoltaban van hajnali egytől. Már volt rá alkalom hogy megszivatott. Végülis még senki nem lájkolta a kiírását. Nem tudom hogy mit csináljak mert tényleg szeretem de ha mással akar járni miért írt rám tegnap?2012. aug. 7. 13:52
21/21 anonim válasza:
Mert a másik kapcsolata még nem száz százalékig biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!