Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most csak szivat?
Azt nagyon nyomulásnak tartanátok hogy rákérdezek hogy kivel van kapcsoltaban. Mondjuk hogy lenne a legjobb? Most tényleg kapcsolatban vagy?
Kivel vagy kapcsolatban?
Miért nem fogod fel, hogy hagyni kellene a pitsába?
Legyen már egy kis önbecsülésed. Ne írj rá, nincs értelme.
Hazudott eddig, eztán is hazudni fog.
nincs olyan, hogy "de én tényleg beleszerettem". Különben sem tudsz mit csinálni, nem jött össze veled. Ennyi.
Ne mondd már, hogy ezt meg kell neked magyarázni, hogy előfordul, hogy a pasik több vasat tartanak a tűzbe? Abból semmi baja nem lehet, ha csak írogat neked ilyeneket. Ha megdugott volna, és utána jön össze mással, akkor azt mondom, hogy van okod pattogni, de így semmi. Megölelne... persze. Én is vágyom egy ellenkező nemű érintésére, ha épp nincs senkim. De ne csinálj már úgy, mintha ez házassági ajánlat lett volna.
Lépj tovább.
Legyél büszke. Szerintem neked is eleged van belőle, hogy kispadról csorgatod a nyálad utána....mennyivel jobban örülnél neki ha ez fordítva lenne így...
Szerintem ne keresd vele a további kontaktust. Légy erős. Van akiért nem éri meg sírni! Jön majd egy olyan, akinek te leszel a mindene...és nem csak egy like a sok közül! :) Sok sikert! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!