Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha egy haveri összejövetel fontosabb a vőlegényemnek, mint, hogy engem ápoljon?
Figyelt kérdés
A szüleim elutaztak hétvégére, egyedül vagyok itthon. Egész éjjel hánytam, kekszet tudok csak enni, meg teát. Néha a wc-re is 4kézláb mászok ki. Szerettem volna, ha a vőlegényem velem marad, és ápolgat. Ehelyett ő elmegy a haverjaival sörözni. Persze nem jár túl gyakran, havi max 2x.Mikor ő beteg volt, minden programomat lemondtam, hogy vele lehessek. Én vagyok túl önző, hogy azt szeretném, legalább ma velem maradjon? 20L2012. aug. 6. 19:04
11/14 anonim válasza:
ha már gépezni tudsz akkor nyugodtan elmehet inni...
12/14 anonim válasza:
Utolsó, pont ezt akartam írni. Annyira jó olvasni a Gyakorit, aztán hálát adni az égnek, hogy egy normális lánnyal élek normális kapcsolatban. :)
13/14 anonim válasza:
Ne f*kázzátok már, mert lehet, hogy tényleg annyira beteg, és csak jó társaságban akarja tölteni az utolsó perceit! :-)
14/14 anonim válasza:
Szerintem nem vagy önző!
Egy férfivel, akivel valószínűleg leéled az életed, ha ilyesmiben nem számíthatsz rá, hogy ápoljon, akkor sok meglepi fog az életben érni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!